kral_afat
Uzman Üyemiz
Değerli abilerim üretim yapmak için mekanın nasıl olması lazım,ısı yalıtımı nasıl olmalı,kafes sistemimi yoksa,salma sistemimi iyi.Üretimde hangi yemleri tavsiye edersiniz
Behsat TİĞİZ' Alıntı:kafes üretimini tavsiye ederim.. diğer bilgilerin cogu forumda mevcut bu arada siteye hosgeldiniz.. üretim yapmaya karar vermissiniz sanırım simdiden hayırlı olsun
hayırlı olsun kardesim ne zaman istersen gelebilirsilin başım ustune elimden geldigince bilgilendiririm..Semih AYTEKİN' Alıntı:Tşk ederim behsat abi evet tekrardan niyetlendim bu arada yanına gelmeyi çok isterim birşeyler öğrenmek için
Semih AYTEKİN' Alıntı:adres bilgilerini ö.m atarsan sevinirm.Yardımlarınız için tşkler
[/quoözel mesadan attım kardesim en kısa sürede beklerim
kuşlarım iri olsun diyorsan ingiliz ve çeklerden başlamalısın ama iriliğin önemi yoksa yerli suriye de olur...Semih AYTEKİN' Alıntı:Üretim yaparken hangi ırktan başlanmalı hangi ırk daha fazla yavru verme şansı var
suriye kusuyla üretim yapılmaz arkadasım.. yanlıs bilgiler vermeyinÖzgür GÖRPÜZ' Alıntı:kuşlarım iri olsun diyorsan ingiliz ve çeklerden başlamalısın ama iriliğin önemi yoksa yerli suriye de olur...
Fazla yavru kuşun ırkına göre belli olmaz bakımı üst seviyelerde tutarsan verim alırısn
semih kardes özelikle pencereli olmasına dikkat et.. havasız yer tutma..rutubetli olmamasıda cok onem gosterSemih AYTEKİN' Alıntı:Bugün bir yer buldum bakalım anlaşacak mıyız
Behsat abi pvc üretimhanesinde onlar için bir yer yapmayı düşünüyorum bakalım amcam işin verirse onları orda beslerim yoksa dükkan tutucam malum biliyosun diyarbakırda ara sokaklar kirası ucuz dükkanlar var.Behsat TİĞİZ' Alıntı:semih kardes özelikle pencereli olmasına dikkat et.. havasız yer tutma..rutubetli olmamasıda cok onem goster
Neden Murat abi açıklar mısın.Murat AKKURT' Alıntı:SANA TAVSİYEM
HİÇ BULAŞMA................
BU SÖZÜMÜ HATIRLARSIN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:kafes üretimini tavsiye ederim.. diğer bilgilerin cogu forumda mevcut bu arada siteye hosgeldiniz.. üretim yapmaya karar vermissiniz sanırım simdiden hayırlı olsun