Üretimde yer büyüklüğü

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
İsmail usta kafesler tekli mi setli konusunda kararsız kaldım.Sizce hangisi olmalı

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Üretim yaparken hangi ırktan başlanmalı hangi ırk daha fazla yavru verme şansı var
Ben Hollanda ve çeklerden başladım. Yeni 2 aydır 20 çift yerli yaptım. Irk sana kalmış bişey şunuda diyeyim hoby olarak yaparsan sorun yok ama ticaret olarak düşünürsen üretim için baya emek harcaman gerekecek.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Semih AYTEKİN' Alıntı:
İsmail usta kafesler tekli mi setli konusunda kararsız kaldım.Sizce hangisi olmalı
Ben tekli kafes kullaniyorum. Bende diyarbakırdayım bana ulaş istersen. Yenişehir halk eğitim merkezinde kaliyorum burdandan ulasabilirsin.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
İsmail GÜZEL' Alıntı:
Ben tekli kafes kullaniyorum. Bende diyarbakırdayım bana ulaş istersen. Yenişehir halk eğitim merkezinde kaliyorum burdandan ulasabilirsin.
Eğer Musaitseniz açıksanız gelip sohbet edelim bilgi alırım

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Bugün yeni tanıştığım ve sohbettiyle iyi bir insan olmasıyla tanıdığım sevgili abim İsmail GÜZEL`teşekkür ederim.Gerek üretimde bulunan güzel kuşlarıyla,gerekse üretim temizliği görülmeye değerdi. Kendisi bana üretim için gerekli olan herşeyi anlatığından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.İsmail abi yardımlarının devamı bekliyorum saygılarımla
Kafes üretimi için iki kafes örneği buldum
1-Setli kafesler

2-Teli kafesler

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Ben teşekkür ederim. Acele etme hafta sonu gelcen zaten o zaman kafes seçimine bakarız.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
semih kardes bu koydugun kafesleri diyarbakırda cemal hoca yapiyor kafesler üretim icin idealdir 3 yemlikli olanlardan tercih edebilirsin o konuda sıkıntı cıkmaz. ismail usta yardım eder zaten sana

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Hafta sonu yanındayım ismail abi.Behsat abi nette gezerken senin dediğin kafeslerden buldum.Bunlar işimizi görür mü

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Hafta sonu yanındayım ismail abi.Behsat abi nette gezerken senin dediğin kafeslerden buldum.Bunlar işimizi görür mü
semih bu kafesler isini gorurde temizligi biraz sıkıntılı.. diyarbakırda cemal hoca var kafes üretiyor 3 yemlikli tavalı genislik 40 derinlik 30 cm yukseklik 40 capında kafesleri var onlardan al bence kardesim..2 kurusu fazla olsun ilerde seni yormasın

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Behsat abi resim ekleyebilirsin.örnek amaçlı
semih hic teredüt etmeden diyarbakırda kafes üreten bi arkadasım var 3 yemlik 40 cm genislik 30 cm derinlik 40 cm yukseklik yemligi sulugu ve tünekleri üzerinde kafesi 15 tl den yapiyor üretim icin süper fiyatıda cok ucuz hic dusunmeden git o kafeslerden al bugun bana geldi cok beyendim.. kumesin hepsini o kafesten yapacam telini veriyorum ara mekanına git gör 0543 570 31 32

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KAFESLER HARİKA KAFESİN BÜYÜKLÜĞÜ ÜRETÜM İÇİN HERZAMAN İYİDİR.. KUŞLAR FAZLA YAĞLANMAZ ...  KOLAY GELSİN

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Behsat abi bugün ismail abinin mekanına gittim oturduk sohbet ettik.Üretim için dükkan tutmak yerine evimin balkonunda ve elimde bulunan 5 katlı kafesimle ve aynı anda elimde bulunan Çifthanemle üretim yapmaya karar verdim.Artık elimde bulunan malzemeyle ne yapabildimse.Eğer alacağım 5 çiftten yavru alcak olursan gidip 5 katlı kafes alıp üretimde elimde bulunan çiftlerden aldığım yavrular veya dışardan alacağım çiftlerle yavaş yavaş sayılarını yükseltmeye çalışıcam.Herkesin yardımlarından dolayı teşşekkür ediyorum.En kısa zamanda kafeslerin fotosunu çekip ekliyecem.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Semih canım kardeşim ben fikrimi söyledim sana ki sen anlattigina gore de daha deneyim kazanman gerek ondan evde bi dene dedim. Yoksa masrafin olcak sonra evdeki hesap carşıya uymassa sıkılırsın. Kendi acımdan soyledim, benim ihtiyacim yok üretimden gelen paraya biliyorsun benim hobidir. Senin paranın boşa gitmesini istemediğimden boşuna masrafın olmasın diye fikrimi belirtmiştim.