kral_afat
Uzman Üyemiz
İsmail usta kafesler tekli mi setli konusunda kararsız kaldım.Sizce hangisi olmalı
Ben Hollanda ve çeklerden başladım. Yeni 2 aydır 20 çift yerli yaptım. Irk sana kalmış bişey şunuda diyeyim hoby olarak yaparsan sorun yok ama ticaret olarak düşünürsen üretim için baya emek harcaman gerekecek.Semih AYTEKİN' Alıntı:Üretim yaparken hangi ırktan başlanmalı hangi ırk daha fazla yavru verme şansı var
Ben tekli kafes kullaniyorum. Bende diyarbakırdayım bana ulaş istersen. Yenişehir halk eğitim merkezinde kaliyorum burdandan ulasabilirsin.Semih AYTEKİN' Alıntı:İsmail usta kafesler tekli mi setli konusunda kararsız kaldım.Sizce hangisi olmalı
Eğer Musaitseniz açıksanız gelip sohbet edelim bilgi alırımİsmail GÜZEL' Alıntı:Ben tekli kafes kullaniyorum. Bende diyarbakırdayım bana ulaş istersen. Yenişehir halk eğitim merkezinde kaliyorum burdandan ulasabilirsin.
Telefon numaramı al yanına gelmeden ara ama bugun musait deilim. Yarın veya hafta sonu.Semih AYTEKİN' Alıntı:Eğer Musaitseniz açıksanız gelip sohbet edelim bilgi alırım
Tm hafta sonu inşallah yanındayım gün boyuİsmail GÜZEL' Alıntı:Telefon numaramı al yanına gelmeden ara ama bugun musait deilim. Yarın veya hafta sonu.
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:hayırlısı olsun . ALLAH C.C. yüzünüzü kara çıkarmasın .....

semih bu kafesler isini gorurde temizligi biraz sıkıntılı.. diyarbakırda cemal hoca var kafes üretiyor 3 yemlikli tavalı genislik 40 derinlik 30 cm yukseklik 40 capında kafesleri var onlardan al bence kardesim..2 kurusu fazla olsun ilerde seni yormasınSemih AYTEKİN' Alıntı:
semih hic teredüt etmeden diyarbakırda kafes üreten bi arkadasım var 3 yemlik 40 cm genislik 30 cm derinlik 40 cm yukseklik yemligi sulugu ve tünekleri üzerinde kafesi 15 tl den yapiyor üretim icin süper fiyatıda cok ucuz hic dusunmeden git o kafeslerden al bugun bana geldi cok beyendim.. kumesin hepsini o kafesten yapacam telini veriyorum ara mekanına git gör 0543 570 31 32Semih AYTEKİN' Alıntı:Behsat abi resim ekleyebilirsin.örnek amaçlı