senfoniork22
Uzman Üyemiz
arkadaşlar şuan 16 çift muhabbet kuşum 15 tanede yavrum var hedefim 6 ay içerisinde bu sayıyı 50 çifte çıkarmak ALLAHIN izniyle salma sayılarımızı da arttırıp alanyanın en büyük üreticisi olmak
inşallah sende ulaşırsın hedefine mustafamustafa karaeli' Alıntı:Ahmet umarım hedefine ulaşırsın.Ben 25 çift ile başladım şu an 30 çiftim var hedefim yıl sonunda 100 çifte ulaşmak.
kaydolmayan, kaydolsada ne kadar takımı olduğunu yazmayanMehmet Kıdır' Alıntı:Ahmet Bey inşallah hedeflerine ulaşırsın. Yalnız buraya kaydolmayan nice büyük üreticiler var, eminim alanyada 50 çiftten daha büyük kümesler vardır.
İnşallah, Allah gönlüne göre versin...ahmet tatlıpınar' Alıntı:arkadaşlar şuan 16 çift muhabbet kuşum 15 tanede yavrum var hedefim 6 ay içerisinde bu sayıyı 50 çifte çıkarmak ALLAHIN izniyle salma sayılarımızı da arttırıp alanyanın en büyük üreticisi olmak
sağol yahya abi cümlemizeYahya SAYIN' Alıntı:İnşallah, Allah gönlüne göre versin...![]()
kesinlikle..Mehmet Kıdır' Alıntı:Ahmet Bey inşallah hedeflerine ulaşırsın. Yalnız buraya kaydolmayan nice büyük üreticiler var, eminim alanyada 50 çiftten daha büyük kümesler vardır.
Herşey gönlünüzce olsunahmet tatlıpınar' Alıntı:arkadaşlar şuan 16 çift muhabbet kuşum 15 tanede yavrum var hedefim 6 ay içerisinde bu sayıyı 50 çifte çıkarmak ALLAHIN izniyle salma sayılarımızı da arttırıp alanyanın en büyük üreticisi olmak
sağolun cümlemizehakan tuna' Alıntı:Allah herkesin emeğine ve gönlüne göre versin....
Yılmaz abi ALLAH seninle olsun bu kuşları gercekten severek ve gönül verdiğin çok belliYılmaz KURŞUN' Alıntı:2011-2012 Show Jumbo duruş ve irileştirme çalışmaları.
2013 İrileştirme ve diğer vasıflar üzerine çalışmalar.
2014 İrileştirme çalışmaları ve Dünya şampiyonasına kuş gönderebilmek.
2015 çalışmalara devam..
Emekli olduğumda da vasıflı 700 çift, böylelikle 10..............15 genç arkadaşa istihdam sağlamış olabilirim..