ÜRETİME GETİRİLEN CEZA HAKKINDA.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Arkadaşlar diğer bir forumda bir arkadaşımız kuş üretimi ve satışının belgesiz yapılamayacağı ve yapanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı konusunda kuş pazarında duyuru yapıldığını yazmış bununla ilgili bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Oğuz DENİZ' Alıntı:
Bu yeni bir kanun değil. Zaten bizim şu anda yaptığımız kayıtsız üretim ve satış oluyor. 4-5 çiftle de yapsak, 100 çiftlede yapsak, 1 kuşta satsak 200 kuşta satdak o sattığımız kuşların parasının kayıt altına alınması gerekiyor. Vergi usul ve Türk ceza kanunlarına göre bu durum yıllardır bu şekildedir. Ama yeni bir değişim olduysa bilemem, bugün bizimkiler de istanbul kuş pazarındalar. Onlar birşey duydularsa akşam açıklarlar burada.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
ben bu işe girdim ya herşey olur valla herşeyi beklerim bakalım hayırlısı üstadlar söylerler bişeyler.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Cemal abimle, kardeşim şu anda kuş pazarındalar edirnekapıda. Eğer ciddi yeni birşey varsa orada kesinlikle söylerler. Akşam yazarlar zaten buraya. Selahattin abiyle görüşmedim ama o da büyük ihtimalle oradadır.

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
İzmir kuş pazarında bugün zabıtalar anons ediyordu. Bugünden itibaren izmir kuş pazarında kuş satılmıcak ve satanlar için cezai işlem uygulanıcakmış.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Gürhun Ayaz' Alıntı:
İzmir kuş pazarında bugün zabıtalar anons ediyordu. Bugünden itibaren izmir kuş pazarında kuş satılmıcak ve satanlar için cezai işlem uygulanıcakmış.
İzmir kuş pazarının yeri değiştiriliyor. Onun için anons yapılıyordu. Yeni yeri daha aşağıdaki bit pazarının yanındaymış.  Eski yerde satış yapanlara cezai işlem yapılacakmış.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Ufuk İNAN' Alıntı:
İzmir kuş pazarının yeri değiştiriliyor. Onun için anons yapılıyordu. Yeni yeri daha aşağıdaki bit pazarının yanındaymış.  Eski yerde satış yapanlara cezai işlem yapılacakmış.
Bu açıklama hepimizi bir nebze de olsa rahatlattı, teşekkürler  :)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
kuş satışına bakacaklarına gitsinler şirketleri kontrol etsinler