E
elaziz2316
Guest
şeref' Alıntı:slm ben muhabbet üretmek istiyorum ve 30 çift sipariş verdim peki tüm kuşlarımı aynı oda içerisinde serbest bırakacam sizce uygundurmudur yarmcı olabilirmisiniz
şeref' Alıntı:slm ben muhabbet üretmek istiyorum ve 30 çift sipariş verdim peki tüm kuşlarımı aynı oda içerisinde serbest bırakacam sizce uygundurmudur yarmcı olabilirmisiniz
+1İsmail ODLUYURT' Alıntı:Şeref bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Temennim siparişini verdiğiniz kuşların yavru olmasıdır. Üretim işine yavru ile başlamak bu işin ALTIN KURALI' dır. Odanız fazla büyük değilse olabilir. Ya da 30 kuşa uygun bir salma da yapıp içerisine koyabilirsiniz. Daha sonra anlaşmaya başlayan kuşlarınızı kafeslere ayırabilirsin (Eğer box sistemde üretim yapmayı planlıyorsan).
+ 2İsmail ODLUYURT' Alıntı:Şeref bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Temennim siparişini verdiğiniz kuşların yavru olmasıdır. Üretim işine yavru ile başlamak bu işin ALTIN KURALI' dır. Odanız fazla büyük değilse olabilir. Ya da 30 kuşa uygun bir salma da yapıp içerisine koyabilirsiniz. Daha sonra anlaşmaya başlayan kuşlarınızı kafeslere ayırabilirsin (Eğer box sistemde üretim yapmayı planlıyorsan).
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Şeref bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
+1İsmail ODLUYURT' Alıntı:Şeref bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Bu 30 çiftinde tutmasına ve kuşlara göre değişir. Yerlilerde bir çiftten 5 ağız yavru alınabiliyor. Bu şekilde ve her çiftten ortalama her ağızda 4 yavru alabileceğinizi hesaplarsanız yılda 600 yavru eder. Bu yıllık olarak ekonominize güzel bir katkı getirecektir. Tabi bu söylediklerim en iyi durumlar için geçerli. Hastalık vs. gibi durumları hesaba katmadan belirttim. Buna yerli üretici arkadaşlarımız daha iyi boyutta cevap vereceklerdir.şeref' Alıntı:peki arkadaşlar ben 1 çift muhabbetten yıllık kaç adet yavru alabilirim ve ayrıca 30 çift olarak hesaplarsak bana ticari anlamda kazanç saglarmı çünkü ben bu işi hem severek kuşlarla zaman geçirmek ve ticari anlamda üretmek istiyorum sizce nasıl olur