üretimhane Dediğin Böyle olmalı

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
MAŞALLAH ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BÖLE ÜRETİMHANE

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mehmet Kıdır' Alıntı:
3. resimde yerler taşmı?. adam nasıl temiz tutmayı başarıyor. Bu kuşların hiçmi dışkısı yok. anlamadım.
Mehmet bey sanırım zemin kum.Hatta quartz kum bile olabilir.Ayak izleri var çünkü.

Arkadaşlar gözden kaçırmayalım,üretimhane kurulmuş kuşlar atılmış içine ve foto çekilmiş.Hiçbiryerde dışkı yok bile.Bu kadar temz tutmak zaten çooook zor...

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Tebrik ediyorum bu üreticiyi. Ameliyathane temizliğinde gerçekten.Allahım herkesin gönlüne göre versin.

onursiba

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
TOPAL
Hayal mi gerçekli anlayamadım maaşallah Allah olmayıpta dileyenlerede böyle temiz bir üretimhane nasip etsin

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
10 numara yer hazırlamışlar helal olsun demekten alamadım kendimi.

E

elaziz2316

Guest
    Azimle . . . . . . . mermeri bile deler.

Adamlar azmetmişler yapmışlar. Ankarada Malinua yetiştiren bir abimizi ziyaret etmiştik. Çocukların yarğılandıkları mahkemelere çıkan psikatrist di zannedersem. İnanın bu üretimhane gibi yeri vardı. Ankara Batıkent'te tripleks bir evin bodrumunu tamamen bu işe ayırmıştı. Allah daha var etsin maddi durumu da iyiydi. Her taraf fayans ve pırıl pırıldı.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Konuya cevap yazmıştım ancak tekrar inceleyince farkettim.Adamın show ırkıda sağlam.Gerçekten özellikle son resimlerdeki toplu olan kuşlar kalite gerçekten...

civic_22

Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
karabacak
ıste  on numara  uretımhane  hersey dort dortluk helal paylasım ıcın tsk