üretimhane Dediğin Böyle olmalı

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Hijyenliği  süper ama kafes kapısının  açılışı yemlerine bakımında  yuvalığı çıkartıp takıyor avrupalı avrupalı işide gücüde avrupalı 

güray

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
VURAL
Maşallah ne kadar güzel bir üretimhane adamlar hakkını veriyorlar bu işin

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
VaLLAHA süper yaaa özendim yemin ediyorum o sac yemlikleri siz mi yaptırdınız

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Adam yeni yapmış üretimhaneyi kuşları saldığı gibi de fotoğrafı çekmiş.10 numara mekan,kuşlar harika ama 0 görüntüsü bu mekanın.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
..yer  mekan  zaman  PARA  olduğunda  eminim  herkes daha  iyilerini yapacaktır..... yinede  başarılı

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maşallah havuzuda varmı bunların diyesim geldi, yerdeki nedir kummu, ne kumu kullanıyorsunuz. Bu üretimhanede fare satılsa alınır diyesim geldi sopaların üstünde bile dışkı farkedemedim. Malzemeler aynı güzel.
Kuşlarda benim diyor. Nasıl bu kadar steril tutuyorsunuz. jumbolar daha hareketsiz oluyor ada bir etkenmidir. Bu taban kumu Türkiyede varmıdır acaba? Kimyasal ne kullanıyorsunuz acaba?

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Canan hanım heyecanınızı anlayabiliyoruz fakat hep eski konuları hortlatıp duruyorsunuz. :)Ayrıca yukarıda yorum yaptığınız üretici yabancı üretici... :)O kumlardan Türkiyede de var.Mesela sanibird marka ispanyadan ithal taban kumu mevcut yeni ürün.. :)Bende yeni yeni kullanmaya başladım...Memnunum..İYİ FORUMLAR...

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Çok temiz ve derli. Rabbim herkse böyle bir üretim hane nasip etsin.
aminn...

ßende Yakında Üretimhane açmayı düşünüyorum ama bunun için gerekli yemler ve gerekli ıvır zıvırlar nerden temin edeceğimi tam bilmiyorum kuşları bi yerden buldum tanesi 11 tl ye yavur mubişler ama yemleri temin edemedim önereceğiniz birileri olursa kaliteli yem toplu miktarda almayı düşünüyrum...

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
ya benim anlamadığım adamlar nasıl oluyor da her şeyi bu kadar güzel ve düzenli yapabiliyor?
Anlamadım gitti.Adamların ürettiği kuşlarda,kuşlarını ürettiği yerlerde süper ötesi ya.Türkiye de bu adamların kurduğu gibi düzen kuran ve kuşlarına hiçbir masraftan kaçınmayarak bakan çok az kişi var.Fotoğraflarına bakıyorum da nasıl yapıyorlar bunları diyorum?hiç akıl fikir erdiremiyorum bu işe.Nasıl yapıyorlar bu kadar güzel hayret ve pes doğrusu!Bende kendime ufak çaplı bir yer yapmayı düşünüyorum bakıyorum adamlar kocaman yerde ve çok acayip bakıyorlar kuşlara benim veya bizlerinde hevesi kursağında kalıyor.Bu işi nasıl yaptıklarını izah edebilecek biri var mı?

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL

[/quote]

Üretim hane ancak bu resimdeki gibi olur....Bence ilk resimler biraz abartı....

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
evet usta. bilmiyorum abartı mı ama cillop gibi yerler,kuşların kafesleri,yemlikler,suluklar,yuva içleri,kafes tabanları.teller vs... Ben ilk resimdeki salmada kuş pisliği bile farketmedim yerde.Hala haretler içindeyim ve hala aklım ermiyor böyle işe

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
pırılpırıl hijyen bir yer adamlar tam hakkını veriyorlar ve yapmış oldukları üretimin kıymetini biliyorlar
türkiyedede bu kareleri görmek istiyoruz artık özellikle sadece bu işi yapan arkadaşlar hassasiyet göstermeli bir elin parmaklarını geçmeaz bu tür türkiyedeki üretimhane sayısı

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Uğur MOGAN' Alıntı:
evet usta. bilmiyorum abartı mı ama cillop gibi yerler,kuşların kafesleri,yemlikler,suluklar,yuva içleri,kafes tabanları.teller vs... Ben ilk resimdeki salmada kuş pisliği bile farketmedim yerde.Hala haretler içindeyim ve hala aklım ermiyor böyle işe
Gerçi ben de baktım altlarına bez falan mı bağlıyolar farkedemedim  :) Son resim eyvallah.....