ÜRETİMHANE FİZİKİ KOŞULLARI HAKKINDA...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ABİLERİM ,DOSTLARIM BENİM BİR YERİM VAR 40TK KUŞ ALIYOR ORADA ÜRETİM YAPIYORUM..YANINA 2. YERİMİ KAPATMAK İSTİYORUM.BU YERLER AYRI AYRI OLACAK.2.YAPICAM YER HİÇ GÜNEŞ GÖRMÜYOR.BURASI İÇİN YORUMLARINIZI ÇÖZÜMLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM.ÜRETİMDE NEGİBİ SIKINTILAR YAŞAYABİLİRİM..
NOT:2.YERİME PENCERE AÇILACAK DURUMDA YOKTUR FAKAT IŞIKLANDIRMA YAPILABİLİYOR..

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
selam nerden açarsanız açın ama güneş ışığı girecek biryer mutlaka olsun güneş mubişlerin en iyi vitaminlerinden biri... ::)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ya güneşin olması tabiki iyi ama güneşte olmazsa olmazlardan değil gene üretim yapılır sıcaklık ve nemi ayarlayabildikten sonra sıkıntı olacağını zannetmiyorum şimdiden hayırlı olsun

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
benim üretimhanem güneş görmüyor iki senedir aynı yerde üretim yapıyorum.gün ışığı florasan kullanıyorum.önemli olan üretimhanede rutubet olmasın.havalandırmaya çok dikkat edin.pencere açılacak yer yok demişsiniz.bu havalandırma için sıkıntı.

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Merhabalar arkadaşlar,
Üretimhanelere güneş tabiiki şart ama yer sıkıntısından dolayı gün ışığı hiç almayan üretimhaneler için uygulayabileceğimiz çözümler var..
6400 - 6500 Kelvin sıcaklığında tasarruflu ampul ( her 15 metrekareye 85W lık 3 adet olmak üzere)
Osram Ultravitalux 300W lık ampul saat 12:00 - 13:00 saatleri arasında 1 saat süre ile yanmalı  (kafeslerin yerleşim durumuna göre tüm kafesleri karşıdan aydınlatacak miktarda)
Philips Infrared 250W ampul saat 13:00 - 14:00 saatleri arasında 1 saat yanmalı (kafeslerin yerleşim durumuna göre tüm kafesleri karşıdan aydınlatacak miktarda)
Işıklandırmayı bu şekilde uygularsak kuşlarımızın güneşten alması gereken ışınları büyük oranda sağlamış oluyoruz..
Bu arada yeterli havalandırma,nem ve ortamdaki toz problemi için uygun fiyatlı cihazlardan faydalanabiliriz.