üretimhane kırılıyor.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
hayırlı akşamlar.akşam üzeri bir arkadaşın üretimhanesine gittim.iki katlı alt katta york gloster fancy üst katta muhabbet kuşu var.alt kattakilerde yavrularda kuruma anaçlarda ishal.üst kattada muhabetlerin göz çevrelerinde morluk kabarma var. eritrom ve esebe kullanıyorlar ama sonuç ii değil. Allah Yardımcıları Olsun

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bu işin kötü tarafıda bu gözünün önünde emeklerin gidiyor ve sen bir şey yapamıyorsun.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Allah yardımcıları olsun Kuruma İshal en lanet hastalıklar bende uğraşıyorum 1 kuşta kuruma 1 kuşta ishalle ama sonuç 0

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
arkadaşlar muhabbetleri anlayamadım göz çevrelerindeki tüyler dökülmüş morarmış hızlı solunum kabarma iştah yok günlük 1-2 gidiyor dışarıdan kuşta sokmazlar ama böyle oldu

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Allah yardımcısı olsu inş düzelir herşey kuşlar sağlıklarına kavuşurlar

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Geçmiş olsun  inşaallah sağlıklarına kavuşurlar...

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
allah o üretici kardeşimize sabırlar versin kuşlarının en kızs zamanda sağlıklarına kavuşmasını dilerim

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Çok kötü durum . Kuruma illetinden 2 kuşumu kaybettim. İshal sorunu ise dönüp dolaşıp yine ortaya çıkıyor . Allah c.c. tez zamanda bu arkadaşın işlerini yoluna koyar inşallah.

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Kuslariniza antibiyotik tedavisi uygulamanızı tavsiye ederim.Baytril cok guzel bır antibiyotiktir 3 ila 5 gün arasında Uygulayın pesine depomin verin ve haftada bır gün polivitamini eksik etmeyin ayni ilaçları bende dün aldım ve uyguluyorum tekrar gecmis olsun

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah yardımcıları olsun. Salgın hastalıklar üreticilerin en korktuğu durumdur. İnşaallah en kısa sürede düzelirler

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
geçmiş olsun Allah kuşları böyle hastalıklardan korusun