üretimhane nem değerleri

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
herkese iyi akşamlar benim üretimhanemin sıcaklığı şu aralar 14 dereceye kadar düşüyor, 2çift yumurta yaptı biri 6,biri7 tane. zamanı geçmesine rağmen hala çıkmadılar yumurta kontrolünü tam olarak emin olmadığım için ayıramıyorum. bu derecede kuşlar yumurtlarmı, yumurtlaarsa yaavrular çıkar mı,yardımcı olursanız sevinirim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
serdarrr' Alıntı:
herkese iyi akşamlar benim üretimhanemin sıcaklığı şu aralar 14 dereceye kadar düşüyor, 2çift yumurta yaptı biri 6,biri7 tane. zamanı geçmesine rağmen hala çıkmadılar yumurta kontrolünü tam olarak emin olmadığım için ayıramıyorum. bu derecede kuşlar yumurtlarmı, yumurtlaarsa yaavrular çıkar mı,yardımcı olursanız sevinirim.
Ortam sıcaklığını 20 dereceye çıkarırsanız daha iyi olur. Nem oranınıda %50 - %70 arasında tutun

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Ortam sıcaklığını 20 dereceye çıkarırsanız daha iyi olur. Nem oranınıda %50 - %70 arasında tutun
serdarrr' Alıntı:
sebeb kesin bu mudur yoksa olsa daha mı iyi olur

Olması gereken değerlerdir. Yumurtaların çıkmaması bu durumla ilgili olabilir de olmayabilir de. Çok fazla olasılık var. Kuşun yumurtaya yatmaması veya ışıklandırmadan dolayı akşam yuvayı bulamaması,yumurtaların dölsüz olması v.s.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Yasin ÖZCAN' Alıntı:

Premier PRH 5101 Hava Nemlendirici

• Etki alanı: 15-20 m2
• Su tank kapasitesi: 2.5 lt.
• Su çıkış kapasitesi: 7.5 l / 24 H
• Çalışma voltajı: 230V - 50 Hz
• Güç tüketimi: 32 W
• Dijital Ultrasonic nem ayarı
• Ortam nem göstergesi
• İstenilen nem seviye göstergesi
• ıHigrostat ısı sensörü
• Şeffaf su tankı
• Gece lambası olarak kullanılabilme özelliği ( Renkli led ışıklar )
• Kaymaz ayak tabanları
• 360 derece dönebilen buğu çıkış ağzı
• Dokunmatik ayar paneli
• Oda ısısını gösterme ( C / F olarak )

Yukarıdaki nem makinasını Kullananlara sorularım olucak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Aylık elektrik faturasını ne kadar etkiliyor.
2- İş gereği 12-13 saat çalışmaktayım evde yokum 2.5 lt su kaç saat dayanabilir %60 oranında nem e ayarlarsak ? 

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
bu cihaz soğuk buhar üretiyor kışın sıçak buhar üreten cihazlar ısınmayada yardımcı oluyor nem göstergeleri sağlıklı değil ayrıca bir nem ölçme cihazı  olmalı  nem cihazına göre nem ayarlanmalıdır

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
hilmi akyldız' Alıntı:
bu cihaz soğuk buhar üretiyor kışın sıçak buhar üreten cihazlar ısınmayada yardımcı oluyor nem göstergeleri sağlıklı değil ayrıca bir nem ölçme cihazı  olmalı  nem cihazına göre nem ayarlanmalıdır
Teşekkürler Hilmi abi

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Birde bir şey daha soracağım sıcak hava üfleyen nem makinesi mi daha sağlıklı olur yoksa küçük bir akvaryuma otomatik ısıtıcı koyup odayı ılık nemlendirmesimi daha iyi olur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ben bu kış sıcak üfleyen cihaz bulamadım buldum ithalatı kış ortasında durmuş seneye dediler bebekler için kullanılan pahalı geldi genelde çoğunluk soğuk ben akvaryuma ısıtıcı takıp kullandım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Arkadaşlar yazın nem değerleri yüksek olduğunda ne yapıyorsunuz acaba?