ÜRETİMHANE OLMA YOLUNDA

ahmetresit

Üyemiz
Adı
AHMET REŞİT
Soyadı
SABAHYELİ
maşallah gerçekten çok tertipli düzenli ve temiz olmuş her şey itina ile yapılmış belli oluyor gülerek kullanın inşallah

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin GÜÇLÜ abim,Hilmi AKYILDIZ abim,Ahmet SALMAN,Şahin GÜNGÖR,Mehmet KIDIR,Engin ERSİN,İlker ERTÜRK,Muhammet IŞIK,Yılmaz KURŞUN,Şükrü ALTUNBAŞ ve Ahmet Reşit SABAHYELİ kardeşlerim.Öncelikle hepinizden yazdığınız övgü dolu sözlere cevap veremediğim için özür dilerim.Bilgisayarımda sorun olduğu için affınıza sığınıyorum.Ve övgü dolu bu güzel yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim.Beni daha da cesaretlendirdiniz.Özellikle Selahattin GÜÇLÜ abim gibi bir duayenden övgü almak gururumu okşadı.Enginciğim senin soruna gelince kafeslerim 40*40*40 cm ölçülerinde.Kafesleri Tire'de toptancılık yapan bir arkadaştan aldım.Kafes+akıllı yemlik+mamalık+suluk set olarak 25 tl.Bence fiyat çok uygundu.İnternetten araştırdığımda aynı kafeslerin yanılmıyorsam sahibinden.com'da perakende 50 tl fiyatla satıldığını gördüm.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
mustafa karaeli' Alıntı:
Teşekkürler Ahmet kardeşim.Şu an elimde 25 takım var.ALLAH kısmet ederse hedefim bir yıl sonra 100 takıma ulaşmak.ALLAH utandırmasın.
inşallah hedefinize ulaşırsınız,bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Mustafa Abi vallahi üretimhanene kocan bir maaşallah nazar etmemek için her seferinde defalarca maaşallah çekiyorum hele 9 ve 10. fotoğraflara bakmaya doyamadım idealim hep bu şekilde olmak yeniyim inşallah bende aynısını başarabilirim süper tekrar MAAŞALLAH

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.Engin bende bu işte yeniyim ve bu acemi halimle sizlerin beğenisini kazanabildiysem ne mutlu bana.Engin inşallah sende bir gün gönlünden geçeni yapabilirsin.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
hayırlı uğurlu olsun mustafa bey çok düzenli bir üretimhane gördüm.
acemilik buysa ustalık nasıl olur düşünemiyorum.
aramıza hoş geldiniz....

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Teşekkürler Fatih kardeşim.Bu yolda yavaş yavaş ilerliyoruz.Şu an 8 çiftte yumurta var.Galiba yakında yumurtlayacak dişiler var.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
mustafa bu işi severek yaptığın salmalarından ve üretimhanenden belli oluyor birde üretimhanenizin mutfak kısmını yani kuşlara mama yaptığın yemlerini sakladığın o tip yerleride fotolarsan o kısımlarada arkadaşlarımız ve yorumlarımızı ekleyebiliriz bol yavrular alma ümüdiyle saygılar

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
MAŞALLAH İNŞALLAH HEDEFİNE EN KISA ZAMANDA SORUNSUZ OLARAK VARIRSIN MUTFAK KISMINI GÖRMEDEN ORASIDA TEMİZVE İJYENİKTİR HERALDE

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah kuşlarınız çok güzel ve sağlıklı görünüyor.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Teşekkürler arkadaşlar sağolun var olun.

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
mustafa bu işi severek yaptığın salmalarından ve üretimhanenden belli oluyor birde üretimhanenizin mutfak kısmını yani kuşlara mama yaptığın yemlerini sakladığın o tip yerleride fotolarsan o kısımlarada arkadaşlarımız ve yorumlarımızı ekleyebiliriz bol yavrular alma ümüdiyle saygılar
Selahattin abi senden böyle övgü almak beni dahada cesaretlendiriyor.Abi mama işini evde yapıyorum.Kuşlar evimin altında depoda.Mutfağı biraz dağıtıyorum ama sağolsun hanım ses çıkarmıyor.Selahattin abi bu arada facebookta arkadaşlık isteğimi onayladığın için teşekkürler.