ÜRETİMHANE YAPIM AŞAMALARI AYDIN -MERKEZ

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Hamza ÖZDEMİR' Alıntı:
tbrk çook temiz ve örnek olacak bir hobıhane... :)
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
maşallah hayırlı olsun hayırlı üretimler
teşekkürler böyle göz önünde tutuyorum ki sık sık yazıp bir eksiğimiz varsa bilelim diye yorum yazacaklar lütfen esirgemesin diye birde güzel yaptığımız yanlarımızı da örnek olması açısından yorumdan çok ben yazmışımdır o sebebten ötürü... :)

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Aydın da yeni yeni oturan üretimhanemizdeki misafirlerimizden kareler. Yakın zamanda aydın ve çevresinden damızlık altı, ele alıştırmak ve konuşturmak için yavrularımızı taleb oldukça, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam inşallah...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Uygun şatlar ( gerekli sıcaklık ve nem havalandırma )+temiz bakım sabah akşam tava temizliği + kaliteli yem ve mama takibi + hergün yıkanan suluklar bütün bunların meyvesini almaya başlıyoruz sanırım işte 5 te 5 jumbo baba ve yavruları görsel olarak paylaşmak istedim

sayginsargin

Üyemiz
Adı
Saygın
Soyadı
SARGIN
Üretimhaneniz temiz ve düzenli. Ellerinize sağlık, tüyleri kadar çok yavunuz olur inşallah.

yasinoktem

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Oktem
Yeni yetistirici adayi olarak her sayfasini her yorumu tek tek okudum. Tanitiminiz muhtesem gorsel olarak desteklemeniz ayrica guzel bir durum. Paylasiminiz ilham verici en azindan benim acimdan oyle oldu. Temiz ve guzel yerleri gormek hevesimi arttirdi. Aldiginiz yavrular insallah emeginizin hakkini verecektir buna hic suphe yok. Bir ticarethaneden cok hobihane oldugu herhalinden belli. Insallah karar alir ve uygulayabilirsem tecrubelerinize basvurmak isterim canlilari beslemek konusunda hic tezcanli degilim. Neticede hayati olan yasayan varliklsr tecrubesizce davranip hicbirseyin tatli canina malolmak istemem.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Yasin ÖKTEM' Alıntı:
Yeni yetistirici adayi olarak her sayfasini her yorumu tek tek okudum. Tanitiminiz muhtesem gorsel olarak desteklemeniz ayrica guzel bir durum. Paylasiminiz ilham verici en azindan benim acimdan oyle oldu. Temiz ve guzel yerleri gormek hevesimi arttirdi. Aldiginiz yavrular insallah emeginizin hakkini verecektir buna hic suphe yok. Bir ticarethaneden cok hobihane oldugu herhalinden belli. Insallah karar alir ve uygulayabilirsem tecrubelerinize basvurmak isterim canlilari beslemek konusunda hic tezcanli degilim. Neticede hayati olan yasayan varliklsr tecrubesizce davranip hicbirseyin tatli canina malolmak istemem.
Güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkürler.. Bir işi yapacaksan en iyisini en doğrusunu yap duygusuyla elimden geleni yapmaya çalıştm. Hiçbir bildiğimi fikrimi saklamadım istediğiniz zaman yardımcı olurum. Akşamüstü 6 dan sonra edeyim gelip görmek isteyen herkese kapım açık.

UFBARLAS

Yeni Üyemiz
Adı
Ümit Fahri
Soyadı
BARLAS
Üretimhaneyi yerinde gördüm. Mustafa Bey gayet misafirperver karşıladı. Son resimdeki yavruyu da ısrar sonucu kaptım. Kendisine teşekkür ediyorum üretimhane yapmayı düşünenlere de mutlaka kendisi ile görüşmelerini tavsiye ediyorum.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Ümit Fahri BARLAS' Alıntı:
Üretimhaneyi yerinde gördüm. Mustafa Bey gayet misafirperver karşıladı. Son resimdeki yavruyu da ısrar sonucu kaptım. Kendisine teşekkür ediyorum üretimhane yapmayı düşünenlere de mutlaka kendisi ile görüşmelerini tavsiye ediyorum.
Bende sizin gibi sizin gibi gerçekten hayvansever kişilerle tanıştığımda mutlu oluyorum gerekten iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Sıcak yaz günlerinde lütfen aşırı sıcaklara dikkat aylık 30 lira elektrik parasından kaçayım derken toplu ölümere sebeb olmayın...!

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Tebrikler gerçekten temiz bir işcilik çıkarmışsınız maşallah.Son resimlerdeki soğutucunun tam olarak adı ney acaba ve memmunmusunuz ?

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Ö.Faruk PAKSOY' Alıntı:
Tebrikler gerçekten temiz bir işcilik çıkarmışsınız maşallah.Son resimlerdeki soğutucunun tam olarak adı ney acaba ve memmunmusunuz ?
vestel 9000 mobil klima gayet memnunum sabah 11 den akşam 8 e kadar 15dk çalışıp 15 dk kapanıyo zaman  ayarlı prize bağlı sadece soğutma modeli bu fiyatıda 575 tl  bir baca deliği olması şart ...

Bysmtnc

Yeni Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
İNCE
iyi günler.üretimhane kurulum konunuzu okuyordum da danışmak istediğim bi konu var.cevaplarsanız sevinirim.bende evimin terasına 4-5 metre kare civarı bir oda yapmak istiyorum.ancak üstünüde yapmam gerek üstü kapalı değil.4 duvar ve üstü kapalı bir oda şeklinde.tek çiftim var henüz yavru almadım yeni başladım bu işe.ama evim tek çift için bile pek müsait değil.ısınma problemi de var.böyle bir oda yapsak ısı ve ses yalıtımlı sadece oda için ne kadar maliyet olur.kafes ve diğer kuşçuluk malzemeleri hariç.ısınmayı nasıl yaparım.sizin yaptığınız gibi straforlu betopan düşündüm.ancak fiyatlar olarak hiç bi bilgim yok.işçilik haricinde tuğla vb komple maliyet ne olur. yardım ederseniz çok mutlu olurum.teşekkürler.hayırlı üretimler.