hamza_ozdemr
Takipçi Üyemiz
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:daha tam yerleşmesekte 8 çift ve yavruların videosu
Muhabbet Kuşu Hobi Odası
tbrk çook temiz ve örnek olacak bir hobıhane...
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:daha tam yerleşmesekte 8 çift ve yavruların videosu
Muhabbet Kuşu Hobi Odası
Hamza ÖZDEMİR' Alıntı:tbrk çook temiz ve örnek olacak bir hobıhane...
teşekkürler böyle göz önünde tutuyorum ki sık sık yazıp bir eksiğimiz varsa bilelim diye yorum yazacaklar lütfen esirgemesin diye birde güzel yaptığımız yanlarımızı da örnek olması açısından yorumdan çok ben yazmışımdır o sebebten ötürü...Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah hayırlı olsun hayırlı üretimler
Güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkürler.. Bir işi yapacaksan en iyisini en doğrusunu yap duygusuyla elimden geleni yapmaya çalıştm. Hiçbir bildiğimi fikrimi saklamadım istediğiniz zaman yardımcı olurum. Akşamüstü 6 dan sonra edeyim gelip görmek isteyen herkese kapım açık.Yasin ÖKTEM' Alıntı:Yeni yetistirici adayi olarak her sayfasini her yorumu tek tek okudum. Tanitiminiz muhtesem gorsel olarak desteklemeniz ayrica guzel bir durum. Paylasiminiz ilham verici en azindan benim acimdan oyle oldu. Temiz ve guzel yerleri gormek hevesimi arttirdi. Aldiginiz yavrular insallah emeginizin hakkini verecektir buna hic suphe yok. Bir ticarethaneden cok hobihane oldugu herhalinden belli. Insallah karar alir ve uygulayabilirsem tecrubelerinize basvurmak isterim canlilari beslemek konusunda hic tezcanli degilim. Neticede hayati olan yasayan varliklsr tecrubesizce davranip hicbirseyin tatli canina malolmak istemem.
Bende sizin gibi sizin gibi gerçekten hayvansever kişilerle tanıştığımda mutlu oluyorum gerekten iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...Ümit Fahri BARLAS' Alıntı:Üretimhaneyi yerinde gördüm. Mustafa Bey gayet misafirperver karşıladı. Son resimdeki yavruyu da ısrar sonucu kaptım. Kendisine teşekkür ediyorum üretimhane yapmayı düşünenlere de mutlaka kendisi ile görüşmelerini tavsiye ediyorum.
vestel 9000 mobil klima gayet memnunum sabah 11 den akşam 8 e kadar 15dk çalışıp 15 dk kapanıyo zaman ayarlı prize bağlı sadece soğutma modeli bu fiyatıda 575 tl bir baca deliği olması şart ...Ö.Faruk PAKSOY' Alıntı:Tebrikler gerçekten temiz bir işcilik çıkarmışsınız maşallah.Son resimlerdeki soğutucunun tam olarak adı ney acaba ve memmunmusunuz ?