ÜRETİMHANE..

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Üretimhanem

arkadaslar nette dolasırken gördum yanlıs yazmıyorsam kemal beyın uretımhanesı.(isim bellı degıldı) paylasmak ıstedım.
güzel üretimhane...SAYGILAR...

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
evet video kemal soylu'nun üretimhanesine aittir, kendisi izmir balçovada ikamet etmekte olup çok saygı duyduğum abim olur, bu hevesi bu hobiyi kendisi sayesinde edinip tonla bilgi ve tecrübe edindim... ona ve sizlere şükür ve şükran duyarım. hayırlı geceler hayırlı işler.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş çok süper ALLAH cc kalbinize göre versin hatırlatmak istedim yemle ilgili ne varsa oda sıcaklığının altı nere ise orada saklaman çok daha ömürlü olur şeffaf saklama kaplarından kurtul kafesin içinde olan çime bir naylon la ört çabuk sonuş alırsın hızlanır birazda mubiş gübresi sulandırarak olay tamam slm bol yavrular maşallah slm

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Maşallah...
Benim gözüme takılan nem 70-80 de tutuyorum diyor, Nem oranı %65 i geçmese iyi olur...

C

civic

Guest
Nem oranını %80 i yakalaması zaten zor %60 ile %80 arasında tutuyorum diyor muhtemelen %65-70 lerdedir.
Bir arkadaşta yemleri oda sıcaklığının en alt noktasında demiş ama zaten Kemal arkadaşımız yemleri kuşların odasının dışında tutuyor ben öyle gördüm mekan teras gibi.

Maşallah diyelim iyi bir üretici olduğu kesin.

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Gerçektende örnek teşkil edecek bir üretimhane.Bence hepimiz dikkatlice izleyip ayrıntılardan dersler çıkarmalıyız.Böyle bir üretimhanenin başarısız olması imkansız.Işık,hijyen vs.. herşey 10numara görünüyor...