Üretimhanede Enteresan Bir Göğüs Şişkinliği..

yakupmeshur

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
MEŞHUR
Üretimhanemde Enteresan Bir Göğüs Şişkinliği Var

Selahattin Abi İle Görüştüm Paylaşmamı İstedi..

Başına Gelen, Tedavisi Hakkında Bilgisi Olan, Bu Durumun Neden Kaynaklandığı Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Sevinirim.. 150 çift kuşun hemen hemen 100 çiftten fazlasında bu durum var..

Resim Çok Net Deil Daha Net Resimler Yarın Paylaşabilirim Resimdeki Kuştan Çok Daha Şişkin Takımlarda Var Bariz Kendi Yumurtalarından Büyük Yumurta Var Gibi Duruyor Göğüste..

Şimdiden İlginiz İçin Teşekkürler..

Saygılarımla..

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
benim iki dişi kuşumun göğüs kısmında şişkinlik var  .  ustam kursak delinmesi olduğunu söyledi. yedikleri yemler birikiyor dedi . bir tedavisi varmı bilmiyorum :(

yakupmeshur

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
MEŞHUR
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
benim iki dişi kuşumun göğüs kısmında şişkinlik var  .  ustam kursak delinmesi olduğunu söyledi. yedikleri yemler birikiyor dedi . bir tedavisi varmı bilmiyorum :(
Valla İkitane Olması Hadi Anormalin Normali Dense Ben ikiyüzden Fazla Kuşta Ani Gelişen Böyle Bir Durumdan Bahsediyorum..

Alayı Birden Kursak Delmemiştir Heralde Diye Düşünüyorum..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BENDE  KURSAK ŞİŞMESİ OLARAK  BİLİYORUM  İNŞALLAH SİZİN KUSLARADA  BOYLE  BİR ŞEY  OLMAMISTIR  Kİ  ANİDEN OLMASI  HİÇ İYİ BİR ŞEY DEĞİL UMARIM SIKINTI OLMAZ  TEDAVİSİNİ BENDE  BİLMİYORUM.........TEZ  ZAMANDA  DUZELİRLER  İNŞALLAH....

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
yakup bey çok fazla kuşta var diyorsunuz bu büyükbir itimal kuşlarınıza verdiyiniz bir besinle alakalı yem ve mamalarınızı gözden geçirin derim yemin içinde kuşlara yaramayan bir şey olabilir yada verdiyiniz mamada geçmişolsun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
.................HAKİKETENDE    OYLE  ANİDEN ORTAYA    CIKMIS  OLMASI  YA  İLLET  BİR  VİRÜSTUR  YADA  YEM MAMA  SUDAN KAYNAKLANIYODUR  AMA GARİP GİDEN BİŞEYLER VAR  BİR  GÖZ  GEZDİRİRİZ....YEM DEĞİŞİKLİĞİ  VİTAMIN TAKVİYESİ  MAMA  TARİFİ  MUTLAKA  BİR  YERDEN  CIKACAKTIR..

Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
yakup bey çok fazla kuşta var diyorsunuz bu büyükbir itimal kuşlarınıza verdiyiniz bir besinle alakalı yem ve mamalarınızı gözden geçirin derim yemin içinde kuşlara yaramayan bir şey olabilir yada verdiyiniz mamada geçmişolsun

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Yakup bey 200 kuş az değil bence burada vakit kaybetmektense bi an önce bir veteriner götürün üretimhaneye ALLAH korusun öldürücü bir hastalık ise bi an önce tedavi uygulanması lazım.Can bu şakası olmuyor.ALLAH size yardım etsin İNŞALLAH ölümcül bir hastalık değildir ve hemen çözülür.ALLAH ŞİFA VERSİN

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Resimde cok net goremiyorum ama.. kursagımı sisiyır gogsumu.. eger kursagı şişiyorsa..Kursak Mantarıdır bu arkadasım.. gambamix tab.. bu hastalığa kesin cözümdür.. acilen tedarik edip kullanın 1 tab 1 litre suda eritilip 3 gun kuslara verilir ardından 2 gunde vitamin vermelisiniz..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
birkac kusun daha gögüs kısmının fotosunu yakından cekip koyarmısınız kursagı sisiyorsa eger elinizde kursagını sıkın bi dolu hava dışarı cıkıyormu?

yakupmeshur

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
MEŞHUR
Tüm ilginiz ve yardımcı olmaya çalıştığınız bilgileriniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Düzenli olarak kontrollerimi her hafta veterinerimiz yapıyor Bugün yerinde tek tek baktı kuşlara bir ilaçta verdi açıkçası ama ben durumdan tam emin bir cevap alamadım kendisinden burda paylaşmak istedim belki böyle bir durumla karşılaşan arkadaşımız varsa sonuç beni nereye götürür nelerle karşılaşırım ne yapmam gerekir öğrenmek istedim.. inşallah sabah yanlarına gittiğimde bu kabus bitmiş olur.. Eğer bitmemiş olursa akşama daha detaylı fotoğraflar koyacağım..

Saygılarımla..

iyi geceler..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.. 200 kuş çok fazla , inşallah sorun çözülür

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
benim eski kümeste başıma geldi bu hastalık gibi ama bendeki sorun kursak şişiyor ve havayı boşaldığın da çay bardağın yarısı kadar salya geliyordu 3 ağız yavrularıydı dişi büyüttü 7 yumurta yaptı erkekte sorun yok görünüyor yumurtalar boş çıktı 3 hafta sonra erkek de belirtiler başladı ve bir hafta sonra kaybettim... inşallah bu hastalık değildir... çok geçmiş olsun...