ÜRETİMHANELERDEKİ IŞIK AYARLANMASIYLA YAVRU CİNSİYETİ (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mert AYDIN' Alıntı:
KATILMIYORUM... ışığın cinsiyetle alakası yoktur.
kuşlarımin aydınlatması son derece iyiydi yani gün ışığını aşırı derecede alıyordu, ama ortalama 10 yavrudan 6-7 si dişiydi...
gün ışığından cok ışıktan söz ettik mert bey.. aydınlatma olarak beyaz florasan tipli bir aydınlatma kullanıp bir deneme yapın.. deneme sonucu aynı sekilde olursa o zaman bana katılmazsınız.. bizzat denemedigim ve uygulamadıgım hicbir seyi paylasmam..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER BEHSAT BENİMKİLERDE BU ARALAR %90 ERKEK ÇIKIYOR :) MAĞARAYA KOYACAM BU SEFER KUŞLARI NE DERSİN DİŞİLER ÇOĞALSIN :) :) :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER BEHSAT BENİMKİLERDE BU ARALAR %90 ERKEK ÇIKIYOR :) MAĞARAYA KOYACAM BU SEFER KUŞLARI NE DERSİN DİŞİLER ÇOĞALSIN :) :) :)
ışıgın geliş yönünü kes beyaz florans yerine sarı bildigimiz eski ampullerden kullan cıkar öle dişiler :)

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
gün ışığından cok ışıktan söz ettik mert bey.. aydınlatma olarak beyaz florasan tipli bir aydınlatma kullanıp bir deneme yapın.. deneme sonucu aynı sekilde olursa o zaman bana katılmazsınız.. bizzat denemedigim ve uygulamadıgım hicbir seyi paylasmam..
+++++