ÜRETİMHANEM İÇİN YENİ YAPTIĞIM KAFESLER ve SALMALARIM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Amin Yavuz kardeş çok teşekkür ederim. Selahattin abi bunları kendime yapmıştım ama üretici biri illaki ben alacağım diye bastı parayı aldı gitti. Sipariş olarakta yapıyoruz. Ankarada Mehmet KARAKUŞ beyin kafeslerini ve yemliklerinide ben yaptım. Şimdi kendim için tekrar çalışmalara başlayacağım. Onlarıda içinizden biri gelip kapmasın elimden  :D :D

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Hakikaten akıl ve ustalık bir arada. Şaheserinizde kuşlarınızın kral gibi büyümesi, çoğalması dileğiyle.

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
abi kusura bakma cahilliğime ver o yuvalıkların üstündeki bölme ne için tam olarak anlayamadım :-[

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Estağfurullah. Orası boş ekstra birşeylerde konabilir. ayrı bi kapakda yapılabilir. Ben kapak yapma gereği duymadım.

onursiba

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
TOPAL
Allah emeğini zayi etmesin inşallah bu güzel salma ve kafeslerede güzel üretim gerek Bereketli Olsun (bi de ön telli halini ve ebatları yayımlarsan katmerli olur) Saygılarımla

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Şahin Abi az önce benim evde tek olarak beslediğim kuşum bilgisayar önüne geldi senin resimlere bakarken şimdi kafese girmiyor acaba neden olabilir  :-[

Abi ellerine sağlık süperinde süperi olmuş inşallah kuşlarında onlara verdiğin değeri anlıyacak ve emeklerini boşa çıkarmayacaklar hayırlı olsun

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şuan kuşlarım o kafeslerin konforunu yaşamaktalar. çoğu yumurtada yatıyor. Sizlerinde dualarıyla verimli bir sezon geçecektir inşaallah

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Valla süper olmuş elinize sağlık  sunta lammı pvcmi hangisini tavsiye edersiniz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Her zaman için doğal veya doğala yakın olandan yanayım PVC yi tavsiye etmem.