Üretimhanem v3.1 Bilgisayar Programı (Ücretsiz)

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
uretimhanemkusuretimi.blogspot.com.tr
muratyildiz27' Alıntı:
Salih bey öncelikle çalışmanız harika olmuş tebrik ederim en kısa zamanda android desteğinide beklemekteyiz bilgisayara yüklemeye çalıştığımda şöyle bir hata veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim vakit ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
net framawork güncellemeyi denediniz mi? konuda linki var.  EĞer hala açılmaz ise haber verin başka bir link ekleyim

muratyildiz27

Yeni Üyemiz
Salih GÜNDOĞDU' Alıntı:
net framawork güncellemeyi denediniz mi? konuda linki var.  EĞer hala açılmaz ise haber verin başka bir link ekleyim
Güncelleyip sonucu yazayım teşekkür ederim salih bey bilgisayarda yüklü framawork olduğu için sizin verdiğinizi yüklemeye izin vermedi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Konuyu iyi okuyup, anlatılanları harfiyen uygulamanıza rahmen program kurduğunuzda hata veriyor ise. https://1drv.ms/u/s!AlPMENUIlOkdl3W63_Y7eFYXO8sO bu linkten indirin. Bu setup dosyasında veri yedekleme özelliği yoktur. Eski kullanıcılar bu setup dosyasından kurulum yapar ise verileri kaybolur.

muratyildiz27

Yeni Üyemiz
Hatanın kaynağını buldum ofisin bu eklentisini yükleyince sorun çözüldü

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=23734

Teşekkürler salih bey kuşların datalarını yükledim birde şöyle bir android program buldum çok hoşuma gitti fikir vermesi açısından incelerseniz faydası olacağını düşünüyorum çalışmalarınızın devamını diliyorum .

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Murat YILDIZ..' Alıntı:
Hatanın kaynağını buldum ofisin bu eklentisini yükleyince sorun çözüldü

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=23734

Teşekkürler salih bey kuşların datalarını yükledim birde şöyle bir android program buldum çok hoşuma gitti fikir vermesi açısından incelerseniz faydası olacağını düşünüyorum çalışmalarınızın devamını diliyorum .
Konunun Başına çözüm yönteminizi yazmak isterdim fakat, Bu forumda konu sahibi kendi konusunu düzenleyemiyor...

Android bilgim yok. Android Uygulamanın bilgisayar versiyonu gibi fazla özellik barındırıp kasmamasını mümkün olarak görmüyorum. Bilgisayarda bile eklemeye çalıştığım özellikler ile veri okuma hızı ufak bi miktar azaldı.

Şuan zaten kuş eşleştirme, istatistik sıfırlama, Kafesi istatistikler ile beraber taşıma, Bilezik No, Hediye Ettim, Satın Aldım, Gelir-Gider analizleri ve saymaya üşendiğim bir çok özellik eklemeye başladım vaktim oldukça.

muratyildiz27

Yeni Üyemiz
Salih bey kolay gelsin şimdiden yeni özellikler çok heyecanlandırdı android programdaki özellikler fikir vermesi açısından incelemenizi istedim yeni versiyonu merakla bekliyor olacağız kolay gelsin birşey soracaktım tam ekran olmuyordu pencerede acaba neden?

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Murat YILDIZ..' Alıntı:
Salih bey kolay gelsin şimdiden yeni özellikler çok heyecanlandırdı android programdaki özellikler fikir vermesi açısından incelemenizi istedim yeni versiyonu merakla bekliyor olacağız kolay gelsin birşey soracaktım tam ekran olmuyordu pencerede acaba neden?

Tam ekran olmasını, büyütülüp, küçültülmesini her ekran için bilerek engelliyorum. Tam ekran olduğunda ekrandakilerinden büyüyüp küçülmesi gerekiyor ki saçma görüntüler oluşmasın. Sırf bu özellik için bir dünya tanım yapılması lazım. Şuan açılan pencereler en azı 493 satır, en çoğu 2653 satır kod içeriyor. Uğraşmak istemedim yani.

muratyildiz27

Yeni Üyemiz
Süper tahmini ne zaman hazır olur merakla bekliyoruz?

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Yeni eklenenler.

Satış görünümüne ekran fotoğrafı al özelliği de eklendi. Ekran fotoğrafını çekip kendisi kırpıp kaydediyor. Yani Tam ekranın fotoğrafı yerine sadece satış görünümünün fotoğrafını çekiyor.

Pasif verileri yönet kısmı eklendi. Yanlışlıkla yumurtadan çıktı veya öldü vs gibi tanımlamalar yapılan veriler üzerinde bu alanda istediğimiz işlemi yapabiliyoruz.

muratyildiz27

Yeni Üyemiz
Salih bey kolay gelsin iyice heyecanlandırıyorsunuz bizi kararlı yeni sürümü ne zaman deneyebileceğiz sabırsızlıkla bekliyoruz:)

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Murat YILDIZ..' Alıntı:
Test kullanıcısı arıyorsanız gönüllü olabilirim ?
Şuan 2 üretici arkadaşımız var. Hem programı aktif kullanıp hem yeni versiyonları test ediyorlar.  Her ufak değişiklik bile eski veri tabanının değişmesine yol açtığından. Sürekli eski verilerimi al uygulamasını güncelliyor veya test eden arkadaşlar mail olarak verilerini gönderiyor onlara uygun setuplar hazırlıyorum. Test kullanıcısının artması program da karşılaşılabilecek hataların önüme geçer. Fakat benim iş yükümü de arttırır.
3.1 i yayınlayalı 5 gün oldu daha şuan 150 indirme mevcut (eski versiyonlarda bu sayı daha fazla idi, demek ki yeni versiyondan haberi olmayan kullanıcılar var yada program beklentiyi karşılamadı). Her özellik eklediğimde paylaşır isem bu oran daha da azalıcak. Eski verilerimi al uygulaması şuan sadece kendinden bir düşük versiyondan veri alabiliyor. Hali ile kullanıcı hangi versiyonda kaldı takip etmesi zor. Yapılacak daha çok iş var. Aynı zamanda da bir özel hayat var. Anlayışınız için teşekkürler.

muratyildiz27

Yeni Üyemiz
Haklısınız kolay gelsin emek var ortada gerçekten zor iş zamanla daha güzel şeylerin çıkacağını tahmin ediyorum takipte kalarak yeni versiyonu bekleyeceğim iyi günler emeğinize ve yüreğinize sağlık tekrardan.

jeosalih

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
Murat YILDIZ..' Alıntı:
Haklısınız kolay gelsin emek var ortada gerçekten zor iş zamanla daha güzel şeylerin çıkacağını tahmin ediyorum takipte kalarak yeni versiyonu bekleyeceğim iyi günler emeğinize ve yüreğinize sağlık tekrardan.
Dilerseniz sosyal medyada forum linkini vererek destek olabilirsiniz. Yada üretici tanıdıklarınızı haberdar ederek.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman

Salih bey elinize sağlık..
İlgiyle takip ediyorum indiremesemde hala.. (bilgisayar daki sıkıntı sebebi ile)
Talebiniz üzerine bende paylaştım..
İnşallah neticelendiginde konunun sabitlenmesi  için başkana rica edeceğiz..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Bilgisayarım bi tamir ve yeni işletim sistemi istiyor sanırım..
Teşekkür ederim..