Üretimhanem ve benden kareler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ahmet kuşlar sağlıklıysa vede çıkan yavrularda sorun yoksa mesele yok (yanlış anlaşılmasın kirlilik taraftarı değilim) ahmetin yuvalıklarından daha kötü olanları gördüm inanın çatır çatır yavru büyütüyorlar zaten temizlerseler ozaman kötü ozaman bakteriler üremeye başlarlar temizleme zamanında kuşları başka yuvaya alıp öyle devam etmek gerekir

Manituya

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Uygur
Selehattin abi simdiye kadar yuva kirliliginden hiç yavru kaybetmedim ama sahsen yuvayı temizledikten sonra çok yavru kaybı ve yumurta atımı yaşadım kuş yumurtlamadan temizleyim diyorum ama hayvan yavru atlamadan hemen yumurtluyor talaşlar koymayıda degiştirmemin nedeni sıcaklıktan talaştan kücük becekler ürüyor beyaz renkte onların önüne gecmek için kum düşünüyorum sizce bi sorun olurmu ardapla 6 ayda bir bütün odaları spreyliyorum onun dışındada belirli sürelerde vilmectin ve kenbit kullanıyorum yuvalarda ve kuşlarda

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ahmet Bey, Yuvalık değişimini her kuş kabullenmeye bilir (Temizi takıp yavruları içine bırakıp, eskiyi temizlemek ve dezenfekte etmek..) Ama Temiz talaş ekleyerek temiz talaş oranını yükseltebilirsiniz..
  Sık sık ilaç kullanırsak bir süre sonra yumurtalar boş çıkmaya başlayabilir.. 
  Bu Ülkeye daha çok Mubiş lazım..  Saygılarımla..

Manituya

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Uygur
Anlıyorum yılmaz bey ve selahattin bey bilgileriniz için çok teşekkür ederim ben talaşı yuvalara koymadan kenbitle ilaclıyorumda talaşı cuvalla aldıgımdan marangozhaneden durdugu yerde becekleniyor ondan etrafa yayılıyor becekler kuşlara bi sorunu yokta bana göz kirliligi yapıyorlar en iyisi kum kullanayım o zaman yada talaşı az az almak gerek  :D

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
şaşırmamak eldedeğil ancak sevgiyle olur bu kadar kuşa bakmak tebrikler

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Mükemmel bi eviniz var tam hayallerimdeki gibi ilerde benim evimde inşallah hayvanat bahcesi dokaorlu olacak  :D ;) :)

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Ahmet kardeşim MAŞALLAH Diyorum,Birde tavsiyede bulnayım,MISIR SÖMEĞİ GRANÜLÜ DİYE BİR MALZEME VAR,KİLOSU 1,5-2 TL GİBİ SANIRIM.2-3 MM olanlarından 1 çuval al,sana 2 yıl yeter.Yuvalık tabanına Talaş yerine 2 su bardağı kadar ondan ser.En az 4-5 dönem yuvalık temizlemesende olur.Hem yumurtayı daha rahat çeviriyorlar,hemde yavruların altları hiç ıslak kalmıyor.
Hiç yadırgamayan kuşumda var,yadırgayanda.Ancak yavruların ayakları tertemiz,yuvalıkiçi koku yok denebilecek düzeyde.
Bende yaklaşık 3-4 aydır deniyorum.Şimdilik çok memnunum.
Saygılar.