ÜRETİMHANEMİN YAPIM AŞAMALARI VE SON HALİ (HÜSEYİN VARDAR) 25.11.2011

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Maşallah gerçekten çok büyük emek harcamışsınız Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. Mükemmel olmuş

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
2010 yilindan bugune kadar Huseyin Kardesimizin cikan tum yavrularini Demir Akvaryum olarak biz aldik.:)
2020 yilina kadarda kontratimiz var :)
10 numara yavrulari var masallah.
Carsamba aksamida izmir'de yanindayim insallah, uretimhanenin yeni halini islatiriz artik ;)

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Teşekkür ederim Mesut bey
    1 yıldan uzun bir süredir üretmiş olduğum yavruların tamamını  Mesut bey (danmes) DEMİR AKVARYUM satın almıştır Yapmış olduğumuz alışverişin dışında da kendisi kişilik olarak ta esnaf olarak ta  mükemmel bir insandır Benim Kurmuş olduğum üretimhane Mesut beyin (DEMİR AKYARYUM'UN) İzmir şubesidir  :)

Bu  arada  çarşamba akşamı ıslatçaz Tabiki Mesut Bey

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah bol yavrulu üretimler dilerim. Üretimhanenize gösterdiğiniz özen ne derece profesyonel düşündüğünüzü gösteriyor. Ülkemizin bu tarzda üretimhanelere ihtiyacı var. Allah yolunuzu açık etsin

izzetarslan

Üyemiz
Adı
İZZET
Soyadı
ARSLAN
kardeşim benim nazar değmesin İNŞALLAH hayırlı bereketli yavrular almanı dilerim. MAŞALLAH

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Elinize sağlık , MaaşAllah çok güzel olmuş, sağlıklı yavrularınız olsun.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Sağol İzzet Allah daha güzelini sana nasip etsin kardeşim. Sağolun Gürkan bey

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
KARDEŞİM ÜRETİMHANEN GERCEKTEN COK GUZEL OLMUŞ İNŞŞALLAH EMEKLERINI KARSILIGINI ALIRSIN BEN BU KUSLARIN ASIGI OLARAK COK UZULUYORDUM OYLE YERLER VARKI INSAN GIRMEYE KORKUYOR ICERI GIRINCE MIDESI BULANIYOR O KUSLARA KISACIK OMURLERINDE BOYLERSINE KOTU YERLEDE GORMEK BENI COK UZUYORDU HATTA TESPIT ETTIGIM BIR KAC YERIDE HAYVANSEVERLER DERNEGINEDE SIKAYET ETTIM GEREKEN YAPILDI

AMA SENIN YERI VE SENIN GIBI ARKADAŞLARI GORUNCE GERCEKTEN COK MUTLU OLUYOR ORADA YASAYACAK BUTUN KUSLAR ADINA SANA BIRKEZ DAHA TESEKKUR EDERIM

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Hayırlı ve uğurlu olsun kardeş.Çok güzel bir kümes olmuş.En güzelide (bana göre tabi)
havalandırma ve temizleme sistemi.Ben 50 santimlik aspiratör ile bu işi beceremedim ve tozdan bir türlü kurtulamıyorum.Başarılar dilerim.

Hüseyin kardeşim hayırlı olsun inşallah yeni üretimhanen.Kalbin kadar temiz ve güzel yavrular almanı diliyoruz.Elinize emeğinize sağlık tek kelimeyle süper olmuş.En yakın zamanda gelcez.Çok uzaktayız ya :)

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK RABBİM HAYIRLI ÜRETİMLER NASİP ETSİN BU ÜLKEDE BÖYLE ÜRETİMHANELER ÇOĞALDIKÇA  ÜRETİCİLERİMİZ PARA KAZANDIKÇA ÜRETİM ÇOĞALIR DIŞARIDAN KUŞ GETİREN AZALIR ÜRETİCİ VE SEKTÖR BELLİ YERLERE GELİR TAVAN ARASINDA 5-10 KAFESLE ÜRETİM YAPAN ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR AMA BU İŞ HAKKIYLA BÖYLE YAPILIR

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
maşallah hayırlısı olsun üretimanene gelmek bir cayını icmek isterim mümkünse kuşlarından almak isterim
NURDOĞAN ÜNLÜGİL İZMİR
HOBİ ÜRETİCİ

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
İsmail Bey Ve Erhan Bey Çok Teşekkür ederim Güzel Dilekleriniz İçin