2010 yilindan bugune kadar Huseyin Kardesimizin cikan tum yavrularini Demir Akvaryum olarak biz aldik.
2020 yilina kadarda kontratimiz var
10 numara yavrulari var masallah.
Carsamba aksamida izmir'de yanindayim insallah, uretimhanenin yeni halini islatiriz artik
Teşekkür ederim Mesut bey
1 yıldan uzun bir süredir üretmiş olduğum yavruların tamamını Mesut bey (danmes) DEMİR AKVARYUM satın almıştır Yapmış olduğumuz alışverişin dışında da kendisi kişilik olarak ta esnaf olarak ta mükemmel bir insandır Benim Kurmuş olduğum üretimhane Mesut beyin (DEMİR AKYARYUM'UN) İzmir şubesidir
Bu arada çarşamba akşamı ıslatçaz Tabiki Mesut Bey
Maşaallah bol yavrulu üretimler dilerim. Üretimhanenize gösterdiğiniz özen ne derece profesyonel düşündüğünüzü gösteriyor. Ülkemizin bu tarzda üretimhanelere ihtiyacı var. Allah yolunuzu açık etsin
KARDEŞİM ÜRETİMHANEN GERCEKTEN COK GUZEL OLMUŞ İNŞŞALLAH EMEKLERINI KARSILIGINI ALIRSIN BEN BU KUSLARIN ASIGI OLARAK COK UZULUYORDUM OYLE YERLER VARKI INSAN GIRMEYE KORKUYOR ICERI GIRINCE MIDESI BULANIYOR O KUSLARA KISACIK OMURLERINDE BOYLERSINE KOTU YERLEDE GORMEK BENI COK UZUYORDU HATTA TESPIT ETTIGIM BIR KAC YERIDE HAYVANSEVERLER DERNEGINEDE SIKAYET ETTIM GEREKEN YAPILDI
AMA SENIN YERI VE SENIN GIBI ARKADAŞLARI GORUNCE GERCEKTEN COK MUTLU OLUYOR ORADA YASAYACAK BUTUN KUSLAR ADINA SANA BIRKEZ DAHA TESEKKUR EDERIM
Hayırlı ve uğurlu olsun kardeş.Çok güzel bir kümes olmuş.En güzelide (bana göre tabi)
havalandırma ve temizleme sistemi.Ben 50 santimlik aspiratör ile bu işi beceremedim ve tozdan bir türlü kurtulamıyorum.Başarılar dilerim.
Hüseyin kardeşim hayırlı olsun inşallah yeni üretimhanen.Kalbin kadar temiz ve güzel yavrular almanı diliyoruz.Elinize emeğinize sağlık tek kelimeyle süper olmuş.En yakın zamanda gelcez.Çok uzaktayız ya
ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK RABBİM HAYIRLI ÜRETİMLER NASİP ETSİN BU ÜLKEDE BÖYLE ÜRETİMHANELER ÇOĞALDIKÇA ÜRETİCİLERİMİZ PARA KAZANDIKÇA ÜRETİM ÇOĞALIR DIŞARIDAN KUŞ GETİREN AZALIR ÜRETİCİ VE SEKTÖR BELLİ YERLERE GELİR TAVAN ARASINDA 5-10 KAFESLE ÜRETİM YAPAN ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR AMA BU İŞ HAKKIYLA BÖYLE YAPILIR