ÜRETİMHANEMİN YAPIM AŞAMALARI VE SON HALİ (HÜSEYİN VARDAR) 25.11.2011

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Merhaba yeni üretim hanemin son halini sizlerle paylaşmak istedim yaklaşık 2-3 aydır gece gündüz demeden çalışarak bu hale getirebildim umarım beğenirsiniz olumlu yada olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

M A Ş A L L A H

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Maşallah ,Sağlıklı üretimlere  ;)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
avrupayı sollama yolunda aga  :) ...çok emek sarfedip iyi bir yatırım yapmışsınız, tebrikler. Karşılığını alacağınıza inanıyorum. Havalandırma gerçekten çok başarılı olmuş, tek ilave edebileceğiniz ise salmalarda kullanılan OSB'yi kireçlemek (badanalamak)...hem kuşlar açısından sağlıklı olur hem salmalarınızın içini daha da aydınlık yapar.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
maşallah.mevlam yolunuzda daim etsin.emeklerinizin karşılığını kat kat versin.inanın bir yerli üretici olarak böyle güzel üretimhaneleri görmek mutluluk veriyor.her şey gönlünüzce olsun.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah bi mekan ancak bu kadar güzelleştirilip uygun hale getirilebilir Allah hayırlı bol üretimler nasip etsin

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
sistem harika.. profosyenelce.. cok guzel olmuşş.. inş karşılığınıda alırsınız.. o sulukları bende yemlik yerine kullanmayı dusunuyorum.. değiştirilmesi oldukca pratik

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
41 kere maaşallah.Çok emek harcamışsınız.Allah yardımcınız olsun.Emeklerinizin karşılıgını bol ve saglıklı yavrularla alırsınız inşallah.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
  YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YORUMLARINIZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

BU ÜRETİMHANENİN ESKİ HALİNDE BABAM YILLARDIR KUZU BAKIYODU BENİM İÇİN HAYVANLARI SATTI BU YOLA GİRDİK ALLAH KİMSEYİ UTANDIRMASIN BİR KAÇ EKSİĞİ DAHA VAR ÜRETİMHANEMİN ONLARIDA YAVAŞ YAVAŞ YAPACAĞIM HER SABAH SAAT 7 ÜRETİMHANEDEYİM:)     
ALIŞ VERİŞ MERKEZİNDE  ÇALIŞIYORUM HAFTANIN 3 GÜNÜ 10 DA İŞ BAŞI 3 GÜNÜ DE 13:00 DA İŞ BAŞI YAPIYORUM AÇIKÇASI KUŞLARI BIRAKIP GİTMEK ÇOK ZOR GELİYOR FAKAT HER İKİSİNİNDE İDARE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Hüseyin bey belki biliyorsunuzdur ama salmaları yaptıgınız OSB KONTRAPLAK bit ve benzeri haşeratın barınması için çok elverişli bir malzemedir.salmalarda bit oluşursa önünü almanız çok zor olur.bence kuşları salmalara atmadan önce OSB kontraplak bölümleri KİREÇLE boyarsanız bir nebze faydası olacaktır.yanlız boyarken fazla ıslatmamaya dikkat edin kabarma yapabilir.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
BORA BEY AÇIKÇASI BENDE SALMALARI NASIL BİR MALZEME KULLANABİLİRİM DİYE OLDUKÇA DÜŞÜNDÜM VE SONUNDA OSB YE KARAR VERDİM OSB NİNDE  KENDİ İÇERİSİNDE 2-3 FARKLI TÜRÜ VARMIŞ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BENİM ALDIKLARIM 12MM OSB -03 OLMASI GEREKİYOR BU MALZEME DAHA FAZLA PRES LENİYORMUŞ SUDA BİLE KOLAY KOLAY KABARMIYOMUŞ ONA GÜVENEREK ALDIM FAKAT BEN 15 GÜNDE BİR ÜRETİMHANENİN HER YERİNE QUIKO ARDAP İLE İLAÇLIYORUM ŞUANA KADAR HİÇ SORUN YAŞAMADIM BAKALIM BUNDAN SONRA NE OLUCAK BİTLENİRSEKTE:) SİZLERLE MUTLAKA PAYLAŞIRIM