ÜRETİMHANEMİN YAPIM AŞAMALARI VE SON HALİ (HÜSEYİN VARDAR) 25.11.2011

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Hayirli ugurlu olsun kardesim . anlattigindan cok daha guzel olmus. haftaici yanindayim islatiriz artik ;)

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Emeklerinizin karşılığını kat kat almışsınız,üretimhaneniz çok güzel olmuş.Üretimde de emeklerinizin karşılığını almanızı temenni ediyorum. icon_pray

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Hüseyin bey noktayı koymuşunuz :)
İyi emek vermişiniz kuşlarda güzel inşallah karşılığını kat ve kat alırsınız.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
maşallah Hüseyin bey güzel bir üretimhane tebrik ederim ve bol bol yavrulu sezonlar dilerim.
sözün bittiği yer BABANIN EVLADI İÇİN YAPTIKLARI....tüm varını yokunu evlatlarına adıyan babalar ...ALLAH saglıklı güzel günler nasip etsin onlara.....sizi kırmamış bir dediğinizi iki etmemiş ...eminimki siz işdeyken babanız ilgileniyordur üretimhaneyle.....

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
maşallah harika olmuş ellerinize sağlık..çok beğendim. inşallah Allahım herkesin emeklerinin karşılığnı verir.......

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
çok güzel olmuş emeğinizin karşlığını almanızı dilerim.

serefoksum

Yeni Üyemiz
Adı
ŞEREF
Soyadı
ÖKSÜM
Maşallah bu siteye kuluçka netteki resimleri görünce araştırdıktan sonra kaynağının burası olduğunu gördüm, çok güzel tam bir profosyonelce üretimhane olmuş, herşey gönlünüzce olur inşallah sağlıkla büyütürsünüz

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
gerçekten o halden böyle muhteşem bir üretimhaneye dönüşmesi inanılmaz belliki çok emek harcanmış çok alınteri dökülmüş ama kuşlarınızda size emeğinizin karşılığını vericektir allah utandırmasın

akresta

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
SOLMAZ
hayırlı uğurlu olsun Hüseyin Bey....gerçekten ilk ve son resimlere bakınca verdiğiniz emek ve göz nuru açığa çıkıyor....Allah utandırmasın bol ve sağlıklı üretimler ile inşallah yavrularınızın resimlerinide bol bol paylaşırsınız sbizimle .....

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
gerçekten o halden böyle muhteşem bir üretimhaneye dönüşmesi inanılmaz belliki çok emek harcanmış çok alınteri dökülmüş ama kuşlarınızda size emeğinizin karşılığını vericektir allah utandırmasın
Arkadaşa katılıyorum.

TEK KELİME BRAVOOOOO

ALLAH UTANDIRMASIN.......

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
MAŞAALLAH harika olmuş ALLAH ım emeğinizin karşılığını almanızı nasipetsin inşaallah...