ÜRETİMHANEMİN YAPIM AŞAMALARI VE SON HALİ (HÜSEYİN VARDAR) 25.11.2011

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH 10 NUMARA ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
ÇOK GÜZEL OLMUŞ DAĞ'I BAĞ YAPMIŞSINIZ

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Avrupa standartlarında çok güzel bir üretimhane hazırlamışsınız. Ellerinize sağlık Türkiyedeki bütün üreticilere örnek olacak bir üretimhane ve Türkiyede böyle üretimhanelerin olduğunu bilmek çok güzel bir duydu Allah utandırmasın bol yavrulu üretimler dilerim maşallah.

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
Önce maşallah. gerçekten çok güzel düşünmüşsün inşallah üretimlerinde bolca olur düşünce tek kelimeyle süper .

SABRİ BUDAK
Ziraat müh.
ERZİNCAN
0535 397 0794

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
maaşallah 10 numara üretimhane olmuş
allah bol sağlıklı yavrukar  nasip etsin

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim yorumları okudukça çok mutlu oluyorum bu işe gönül veren herkezin allah gönlüne göre  versin.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Maaşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık. sadece 1 tek şey kafama takıldı salmaların içersine elektrik hattı çekip lamba takmışsınız bildiğiniz üzere bu kuşlar çok yaramaz çok meraklı hayvanlar şimdilerde birşey olmaz sanırım ama ileride yıpranmalarıda göz önüne alırsak illaki kuşlar oraları gagalayacak ve elektrik çarpma olasılığı var gibime geldi. üst taraflarınıda tel yapsaydınız pencerelerden gelen ışıktanda faydalanır elektrik tasarrufuda yapmış olurdunuz. bu benim fikrim tabi siz her olasılığı değerlendirmişsinizdir. Allah hayırlı bol üretimler nasip etsin. Kem gözlerden korusun.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Maşallah çok güzel bir üretimhane olmuş. Allah bol ve sağlıklı yavrular versin.Allah utandırmasın.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Çağlar bey salmaların üzerinde 3 adet pencere var Üretimhanem izmir in altındağ semtinde burda bazen yaz aylarında bile çok rüzgar olabiliyor salmanın üst kısmı pencerelere oldukça yakın kuşlar ruzgarda kalmasınlar diye üzerlerini kapattım elektirik tesisatıda salmanın üzerinden geçiyor salmaların içerisinde elektirik tesisatı yok hatta hem salmaların üzerinde hemde plastik boruların içerisinde kablolar iyi bi konuya değinmişsiniz teşekkür ederim

beyyzade

Üyemiz
Adı
EBUBEKİR
Soyadı
ÖZKAN
maşallah on numara olmuş. özellikle ortam ısıtması güzel fikir. emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle...

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Çok güzel bir üretimhane  olmuş bende yeni üretimhanemi hazırlıyorum.Ben de yakın zaman da fotoğraflarımı paylaşıcam. Ama muallakta kaldım salma aralarına koyduğunuz ahşabı kemirip delik açarlar mı açmazlar mı.? Bir de ben kontraplak yada duralit kullanıcam salma aralarına birbirlerini görmemeleri adına ama çift tarafına çit çekicem kemirmesinler diye.Acaba onuda kireçlemek gerekirmi bit pire için, deneyimli üreticiler bir fikir verirse sevinirim.Size ve herkese hayırlı üretimler allah yardımcımız olsun.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Gürcan Tataş' Alıntı:
Çok güzel bir üretimhane  olmuş bende yeni üretimhanemi hazırlıyorum.Ben de yakın zaman da fotoğraflarımı paylaşıcam. Ama muallakta kaldım salma aralarına koyduğunuz ahşabı kemirip delik açarlar mı açmazlar mı.? Bir de ben kontraplak yada duralit kullanıcam salma aralarına birbirlerini görmemeleri adına ama çift tarafına çit çekicem kemirmesinler diye.Acaba onuda kireçlemek gerekirmi bit pire için, deneyimli üreticiler bir fikir verirse sevinirim.Size ve herkese hayırlı üretimler allah yardımcımız olsun.
salma bölmelerini bukadar komplike yapmayın derim...çift tarafına çit ve arasına kontraplak bölme çok gereksiz bence. Sadece doğru malzemeyi seçin ve rahat edersiniz. Benim tavsiyem salma bölmesi olarak polikarbon levha kullanın...ne kireçleme ne badana gerekir ve rahatça temizlenebilir. Kuşların da birbirlerini görmesi çok önemli değil...hatta şeffaf polikarbon alırsanız daha da iyi olur...salmalarda ışık kayıbı da olmaz.

_BURAK_

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
UYGUR
Hocam Maşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz İnşallah. Çok çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Çok harika bir üretim hane olmuş allah emeğinizin karşılığını versin.
bu üretimhane için nekadar harcadığınızı merak ettim. o mekanı bu hale getirmek size nekadara mal oldu ayrıntılı olarak yazarmısnız eğer mümkünse ?
teşekkürler...

İlk hali ile tadilattan sonraki hali arasında harcadığın;

Emek,
Alın teri,
Heyecan
ve
Paran

Kuşların tarafından sana geri dönmesi dileklerimle...