ÜRETİMHANEMİZ 1 VE 2 YAĞMUR PET ÜRETİM

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
Arkadaşlar hepinize saygı ve sevgilerimle.

YAĞMUR PET ÜRETİM
KAĞITHANE/İSTANBUL
HÜSEYİN BAHTİMUR
05327033566

1. ÜRETİMHANEMİZ

2. ÜRETİMHANEMİZ

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Maşallah ustam , üretimhanende kuşlarda 10 numara..

Hayırlı üretimleriniz olsun..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
İşte böyle şeyler görünce tansiyonum çıkıyor. Emekli olasım, ikramiyeyi alasım, Elimde çuval, bir ucundan girip öteki ucundan çıkasım geliyor. Böyle kuşlar görünce.
Çok bakımlı pırıl bir yer başardığınız belli oluyor. Tebrik ederim. Maaşallah.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah. Çoğu kişinin hayalindeki üretimhanelerden. Temiz ve intizamlı. Allah nazarlardan saklasın.

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
MAŞALLAH çok düzenli bir üretimhane olmuş kuşlarınızda ÇOK GÜZEL. Bundan sonra sizler gibi üreticiler çıkarda inşallah ülkemiz ithalat  etmeyip ihrac etmeye başlarız Hayırlı olsun sağlıklı bol üretimler.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
İnşallah paylaşımlarınız çoğalır.
Aklıma takıldı acaba 2 tepeli eş mi yaptınız. Bir zararı yokmu. Hep bir tepeli bir kabak olmalı diye biliyorum ben.
Birde çiftlerin genelinini dişi ve erkeğinin rengi aynı renk tonlarına yakın.
Yani turkuazlı dişi turkuazlı erkek. Beyaz dişi beyaz erkek, sarılıya sarılı çift. Gibi.
Acaba özellikle bir nedenden ötürümü böyle renk eşlemesi yaptınız?

Vede beyazlı açık mavili tepeli ile beyazlı tepeli fovarim çok muhlis bir güzelliği var. MAAŞALLAH.

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
Canan NUMAN' Alıntı:
İnşallah paylaşımlarınız çoğalır.
Aklıma takıldı acaba 2 tepeli eş mi yaptınız. Bir zararı yokmu. Hep bir tepeli bir kabak olmalı diye biliyorum ben.
Birde çiftlerin genelinini dişi ve erkeğinin rengi aynı renk tonlarına yakın.
Yani turkuazlı dişi turkuazlı erkek. Beyaz dişi beyaz erkek, sarılıya sarılı çift. Gibi.
Acaba özellikle bir nedenden ötürümü böyle renk eşlemesi yaptınız?

Vede beyazlı açık mavili tepeli ile beyazlı tepeli fovarim çok muhlis bir güzelliği var. MAAŞALLAH.
Canan hanım, siteye 2010 yılından beri üye olmama rağmen konulara katılımım ve paylaşımım çok yoğun olmamıştır, ancak tüm konuları ilgi ve merakla takip etmekteyim.
Tepeli - tepeliye daha avantajlıdır daha vasıflı yavru için bu yolu izliyorum, çok fazla olmasa da tepeli-kabak takımlarımda mevcut onlardan gelen kabak yavruları da değerlendirmeye çalışıyorum.
Dişi ve erkeğin renginin aynı olması tamamen rastlantı resimlerde denk gelmiş, kuşlarım boylama ve vasıf ayrımından sonra eş seçimini salmada kendileri yapıyorlar.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
öncelikle hayırlı üretimler dilerim. MAsallah cok guzeller. İmkan olsada gezebilsem uretımhaneyı.

Fotoğraflarda sarı ve beyaz tepelinin kuşların altında bulunan fotoğraftaki kuşların ırkı nedir acaba?

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
Selim YALÇIN' Alıntı:
öncelikle hayırlı üretimler dilerim. MAsallah cok guzeller. İmkan olsada gezebilsem uretımhaneyı.

Fotoğraflarda sarı ve beyaz tepelinin kuşların altında bulunan fotoğraftaki kuşların ırkı nedir acaba?
Teşekkür ederim Selim bey, Gri-beyaz takımdan  dan bahsediyorsanız show muhabbet kuşu her ikiside