Üretimhanemizden Kareler....

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çilem hanım baktım maşallah çokta beğendim hem ortam hemde kuşlarınız çok güzel elinize sağlık.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çilem hanım bir sorum daha olacak size kafesleriniz ahşap malzemeden mi temizlik ve hijyeni kolay oluyor mu acaba?

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Benim Muhabbet Kuşu çiftimin Yuvasına Sizin yuvaya Döktünüz Malzemeden Dökmek İstiyorum Nedir Acaba Onu İsmi ?

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çilem hanım bir sorum daha olacak size kafesleriniz ahşap malzemeden mi temizlik ve hijyeni kolay oluyor mu acaba?
Evet kafeslerim ahşap malzemeden temizlik konusunda bir problem çıkarmıyor bana çünkü yapımında kullanılan haşap suya dayanıklı bir malzeme o yüzden değişik dezenfeksiyon maddelerini esirgemeden kullanabiliyorum. Bunun dışında bit yapar denir ahşap ama hiç bit problemim de olmadı bunun sırrı sanırım düzenli ilaçlama...

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Mert BUTAY' Alıntı:
Benim Muhabbet Kuşu çiftimin Yuvasına Sizin yuvaya Döktünüz Malzemeden Dökmek İstiyorum Nedir Acaba Onu İsmi ?
Malzemenin ad granül ben bu malzemeyi hem yuvalarda hem de kafes diplerinde kullanıyorum sıvı emici ve koku önleyici özellikte bir malzeme çok da memnunum...