ÜRETİMHANEMİZE YENİ KATILAN JUMBO ŞHOW DAMIZLIKLARIMIZ

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ABİCİM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MAŞALLAH ÇOK GÜZEL KUŞLAR ALLAH BANADA NASİP EDER İNŞALLAH BÖLE KUŞLAR

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah daha güzellerini sizlere nasip eder inşaallah

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Teşekkür ederim Karahan, Nurettin ve Bilal bey. Resimler görünmektedir arkadaşlar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
valla  evimize( sitemize) ne  zaman giriş  yapsam  şahin abinin kuşlarına bakmadan  çıkamıyorum  tü  tü  tü  maşallah  vallaa  değerse  benim nazarım  değer :)  aman ALLAH korusun  :):):)  ve  şahin  abicim  bunların ilk ağız yavrularından  bir adet erkek  eğer  ozamanlar  maddi durmum  iyi olursa  bitanede  dişi  ye  talibim  şimdiden  yine y ine  maşallahhhhhhhhh

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.

GEREDELÜ

Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ÇETİNDAŞ
Şhow diye buna denir Maşallah Allah nazar değdirmesin

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
Maşallah.Çok güzel kuşlar.Allah nazarlardan korusun.Bol yavrulu üretimler diliyorum abi.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Teşekkür ederim Yasin. Allah hepimize emeklerimiz karşılığında bol verimli bir sezon nasip eder inşaallah

Erdem ARIKAN

Üyemiz
Adı
Erdem
Soyadı
ARIKAN
maşallah hepsi birbirinden güzel ve sağlıklılar.kaliteleri tartışılmaz olanlar var temennim bunlardan çıkacak yavrular üzerine inşallah doğru eşleştirmelerle vasıflarını daha da arttırırsınız ve böyle kaliteli damızlıklardan çoğaltırsınız.tekrardan MAŞALLAH başarılar.