umutarslan
Üyemiz
Recep bey siz naaptınız öyle hay maaşallah ne güzel kuşlar bunlar. İnşallah ileride bende böyle kuşlar üretebilirim. tekrar söylüyorum hayran kaldım bravo thumbsupbo
başarılı şemsettin abi tebrikler hakkını veriyorsun..Şemsettin SEVİNÇ' Alıntı:
Teşekkür ederim Oğuzhancım bu arada senin kız aynı benim çikoya benziyor gel onları tanıştıralım çikoda yalnızOğuzhan KOBACIK' Alıntı:Öncelikle güzel bir fikir olmuş ... Bütünn kuşlar çok güzel ama mehtap abla senin kuşları dah yeni gördüm çok şeker çok tatlılar
http://www.hizliresimyukle.com/odX9
bn evde 1 çift muhabbet beslediğim için 1-5 yaşında ki dişimin resmini koyuyorum bn ona o da bana aşık2. erkek değiştirdi ama hala gözü bnde
![]()
Haydar abinin kanı olduğu belli. Ona her zaman duacıyız zaten. Allah daha çok yawru vermeyi nasip etsin inşallahRecep OKUMUŞ' Alıntı:sağolasın özgür rainbowların çoğu haydar abinin kuşları asıl ona teşekkür etmek lazım ALLAH a şükür bende kendi rainbowlarımı üretmeye başladım
Recep OKUMUŞ' Alıntı:
+1Recep OKUMUŞ' Alıntı:Değerini bilecek kişilerle paylaşmak güzel olacaktır günay ustam
Utku SAYİN' Alıntı:ALLAH herkezin kuşlarını nazardan , hastalıktan korusunMAŞALLAH .