üretimhanenizdeki en değişik renkte en güzel kuşlarınızın resimleri buraya

umutarslan

Üyemiz
Web sitesi
www.ufukcati.com
Adı
Umut
Soyadı
Arslan
Recep bey siz naaptınız öyle hay maaşallah ne güzel kuşlar bunlar. İnşallah ileride bende böyle kuşlar üretebilirim. tekrar söylüyorum hayran kaldım bravo  thumbsupbo

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
ALLAH razı olsun kardeşim isteyen ve nazar değdirmeyen herkese ALLAH nasip etsin inşallah...

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
sağolasın özgür rainbowların çoğu haydar abinin kuşları asıl ona teşekkür etmek lazım ALLAH a şükür bende kendi rainbowlarımı üretmeye başladım

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Öncelikle güzel bir fikir olmuş ... Bütünn kuşlar çok güzel ama mehtap abla senin kuşları dah yeni gördüm çok şeker çok tatlılar :)

http://www.hizliresimyukle.com/odX9

bn evde 1 çift muhabbet beslediğim için 1-5 yaşında ki dişimin resmini koyuyorum bn ona o da bana aşık :D  2. erkek değiştirdi ama hala gözü bnde :)
Teşekkür ederim Oğuzhancım bu arada senin kız aynı benim çikoya benziyor gel onları tanıştıralım çikoda yalnız :)

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Recep OKUMUŞ' Alıntı:
sağolasın özgür rainbowların çoğu haydar abinin kuşları asıl ona teşekkür etmek lazım ALLAH a şükür bende kendi rainbowlarımı üretmeye başladım
Haydar abinin kanı olduğu belli. Ona her zaman duacıyız zaten. Allah daha çok yawru vermeyi nasip etsin inşallah

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Recep OKUMUŞ' Alıntı:
Bunlarda benim en beğendiğim kuşlarım biraz çok oldu ama güzel olmayan kuşu beslemiyorum diyelim :D

Recep ustam güzel gidiyorsun maşallah  :). Biraz "armut piş ağzıma düş" misali olacak ama şu yukarıdaki grilerden senden almak istiyorum  :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Resim ekleyen ve ekleyecek tüm arkadaşların emellerine sağlık gözümüz gönlümüz bayram etti , çok güzel kuşlar maşallah

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
AMİİNN  GÜNÜ BİRİNDE  OLURSA BİR ÜRETİMHANEM YAĞLI TABLO YAPAR RESİM ÇEKER SONRA DA EKLERİM :D :D 
Utku SAYİN' Alıntı:
ALLAH herkezin kuşlarını nazardan , hastalıktan korusun :) MAŞALLAH .