Bunlari ku$lari almadan ara$tirip yola atilsaniz daha isabetli olur !
Aksi halde ilk seferinde neyi neden ve nerede yanli$ yaptiginizi sizden daha iyi bilen yoktur ve olamazda !
O üretici arkada$a ku$ almaya gitmeden, o nasil üretiyor, nelere dikkat etmelisin, ku$larin en kizgin ve en kisir dönemleri ne zaman vesayre, ... bunlari ilk agizdan duymak ayri, ve ayni anda dolu yuvaliklari görüp bundan etkilenip dahada hevesli olmak cok farkli, ... 8)
Önce ehliyet alinir, ve daha sonra araba !!!
Bir$ey olmaz deyip arabayi ehliyetsiz oraya buraya carpa carpa, onu bunu eze eze $öför olunmaz, iyi $öför hele hic olunmaz, ... bilmiyorum dikkat cekmek istedigime dikkat cekebiliyormuyum ? confusedtw
Hani ben yazarim, arkada$larda yazar, ... fakat cevap ve yardim ariyan SIZ bunu bizim anlatmaya cali$tigimiz gibi anliyormusunuz orasini yine anca siz ve verdiginiz reaksiyon ve tepki veya cevabinizdan belli olur zaten, ... icon_snooty
Sanal alem kaynak kayniyor, hele bu sitede bir cok konu var, ... bence oralari bir kurcalayin, ... ve konu ve olay aslinda cokta kolay, ... aslinda !!!
Biraz kafanizi agritsaniz $imdiden, emin olunki, ilerde o kadar agrimazda, ... cünkü yapacaginiz evin bile temelini saglam yaparsaniz, evinize depremde bile kolay kolay bir$ey olmaz, ... tabi Allah`in izniyle, ...
Fakat temeli bile saglam ve olmiyan bir evden ne bekliyebilirsinizki ? confusedtw
Her an cökebilir, ... depremede gerek yok, ... bilmiyorum anlatabildimmi ? :
Kolay gelsin, ...