ÜSTADIMIZ GÜNAY DÖNMEZ KARDEŞİMİZİN ÜRETİMHANEMİZİ ZİYARETİ ve FUARDAN KARELER

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah güzel dostluklara vesile oluyor bu kuşlar çok çok güzel insanlar bir araya toplanıyorlar dostluğunuz daim olsun biz mahrumuz bu tür şeylerde uzağız çünkü demi behsat

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Tesekkürler Behsat kardes, Türkiyede izmirde yapacagiz inşallah. Murat Türkay ve Suat Güzel kardeşimize de yakin biyerde. 

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Halil İbrahim kardeş Behsat kardeşimle beraber çıkın gelin bir gün.İzmir güzeldir gezeriz bol bol..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah güzel dostluklara vesile oluyor bu kuşlar çok çok güzel insanlar bir araya toplanıyorlar dostluğunuz daim olsun biz mahrumuz bu tür şeylerde uzağız çünkü demi behsat
uzaklık yarışlara katılamamk gibi sıkıntılar doguruyor.. belkide ani bir karar verip batıya acılmam lazım :)

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
hayırlı olsun.. destege ihtiyacınız olursa günay dostumla beraber arkanızdayız..
Tesekkürler, yardim ve desteğe her zaman ihtiyacimiz var tabii. Bu arada sadece seninle tanisma firsatim olmadi Behsat kardeş.  :)

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
günay hocam çamdibine gelmişken sizinle tanışmak isterdim fakat 25 eylülde sağ dizaltı ampütasyon ameliyatı geçirdiğim için fuara gelemedim bende çamdibinde oturuyorum nereye ve kime geldiniz çamdibinde acaba

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehmet ULAŞ' Alıntı:
günay hocam çamdibine gelmişken sizinle tanışmak isterdim fakat 25 eylülde sağ dizaltı ampütasyon ameliyatı geçirdiğim için fuara gelemedim bende çamdibinde oturuyorum nereye ve kime geldiniz çamdibinde acaba
Çok geçmiş olsun Mehmet ustam, daha önceden haberimiz olsaydı biz size gelirdik. Kamil Tunca'da dayım oturuyor (Mehmet Yılmaz, Çimentaş emeklisi), 3-4 gün onlar beni misafir etmişlerdi.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Tayfun beyle sanırım yaklaşık 6-7 ay önce tanışmıştık, Avusturyadan telefon açmıştı, uzunca kuşlar ve üretimi hakkında sohbet etmiştik. İzmire yerleştiğnde elimizden geldiğince kendisine yardımcı olacağımıza söz verdik.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Bu fuarı kaçırdığım için o kadar üzgünüm ki crying Eski görev yerimde olsaydım kesinlikle kaçırmazdım İzmir'de hepinizle birarada olup tanışmak isterdim. Ama kısmet değilmiş. Dostluklar artarak devam eder inşallah herkese saygılar.

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Çok geçmiş olsun Mehmet ustam, daha önceden haberimiz olsaydı biz size gelirdik. Kamil Tunca'da dayım oturuyor (Mehmet Yılmaz, Çimentaş emeklisi), 3-4 gün onlar beni misafir etmişlerdi.
inşallah başka zaman görüşürüz izmire geldiğinizde her zaman misafirim olarak beklerim sizi görüşmek üzere