hayırlı olsun.. destege ihtiyacınız olursa günay dostumla beraber arkanızdayız..Tayfun ÇETİN' Alıntı:Tesekkürler Behsat kardes, Türkiyede izmirde yapacagiz inşallah. Murat Türkay ve Suat Güzel kardeşimize de yakin biyerde.
uzaklık yarışlara katılamamk gibi sıkıntılar doguruyor.. belkide ani bir karar verip batıya acılmam lazımHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah güzel dostluklara vesile oluyor bu kuşlar çok çok güzel insanlar bir araya toplanıyorlar dostluğunuz daim olsun biz mahrumuz bu tür şeylerde uzağız çünkü demi behsat
Tesekkürler, yardim ve desteğe her zaman ihtiyacimiz var tabii. Bu arada sadece seninle tanisma firsatim olmadi Behsat kardeş.Behsat TİĞİZ' Alıntı:hayırlı olsun.. destege ihtiyacınız olursa günay dostumla beraber arkanızdayız..
Çok geçmiş olsun Mehmet ustam, daha önceden haberimiz olsaydı biz size gelirdik. Kamil Tunca'da dayım oturuyor (Mehmet Yılmaz, Çimentaş emeklisi), 3-4 gün onlar beni misafir etmişlerdi.Mehmet ULAŞ' Alıntı:günay hocam çamdibine gelmişken sizinle tanışmak isterdim fakat 25 eylülde sağ dizaltı ampütasyon ameliyatı geçirdiğim için fuara gelemedim bende çamdibinde oturuyorum nereye ve kime geldiniz çamdibinde acaba
inşallah başka zaman görüşürüz izmire geldiğinizde her zaman misafirim olarak beklerim sizi görüşmek üzereGünay DÖNMEZ' Alıntı:Çok geçmiş olsun Mehmet ustam, daha önceden haberimiz olsaydı biz size gelirdik. Kamil Tunca'da dayım oturuyor (Mehmet Yılmaz, Çimentaş emeklisi), 3-4 gün onlar beni misafir etmişlerdi.