marasliozkan
Üyemiz
- Adı
- Özkan
- Soyadı
- Zeybek
Selamlar abilerim, üretim ile ilgili forumda neredeyse okumadığım konu kalmadı, 5 katlı kafes aldım forumdan bir arkadaştan, dediğiniz gibi tahta tünekler, büyük yuvalar, önerilen yemler, tek eksiğim uygun çiftler, onuda siz tecrübeli abilerimin yardımlarıyla halledeceğim inşallah, ama hala karamsarlık içindeyim, muhabbet kuşlarından evde yavru alabilirmiyim korkusu var, ev bekar evi sessiz gürültüsüz bir evimiz var, kuşları kendi odama yada mutfağın köşesine koymayı düşünüyorum, odam geniş bir oda 30m2 ve hastanede çalıştığım için odayı sadece yatmak için kullanıyorum diyebilirim, sanırım kendi odama koyacağım, kendi yavrularım olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam size, hatta evin yakınlarında uygun bir dükkan tarzı yer bulsaydım kiralayacaktım sırf rahat etsinler bende muradıma ereyim diye
son bir haftadır rüyamda çiftleşen muhabbet kuşları, yavrular yumurtalar görüyorum inanın
. Lütfen bana yardım edin, sizce bu isteğimi size anlattığım koşullarda başarabilirmiyim?
Birde az önce forumda bir yazı okudum, eş tutmuş muhabbet kuşları ( yumurtalı- yavrulu) bile olsalar kendi yuvasıyla alınıp getirilirse çok problem çıkmıyormuş, bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum, alacağım çiftler sizce nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim?
Yardımlarınızı bekliyorum abilerim.
Birde az önce forumda bir yazı okudum, eş tutmuş muhabbet kuşları ( yumurtalı- yavrulu) bile olsalar kendi yuvasıyla alınıp getirilirse çok problem çıkmıyormuş, bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum, alacağım çiftler sizce nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim?
Yardımlarınızı bekliyorum abilerim.