Üstadlar, Acemiye yardım

marasliozkan

Üyemiz
Adı
Özkan
Soyadı
Zeybek
Selamlar abilerim, üretim ile ilgili forumda neredeyse okumadığım konu kalmadı, 5 katlı kafes aldım  forumdan bir arkadaştan, dediğiniz gibi tahta tünekler, büyük yuvalar, önerilen yemler, tek eksiğim uygun çiftler, onuda siz tecrübeli abilerimin yardımlarıyla halledeceğim  inşallah, ama hala karamsarlık içindeyim, muhabbet kuşlarından evde yavru alabilirmiyim korkusu var, ev bekar evi sessiz gürültüsüz bir evimiz var, kuşları kendi odama yada mutfağın köşesine koymayı düşünüyorum, odam geniş bir oda 30m2 ve hastanede çalıştığım için odayı sadece yatmak için kullanıyorum diyebilirim, sanırım kendi odama koyacağım, kendi yavrularım olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam size, hatta evin yakınlarında uygun bir dükkan tarzı yer bulsaydım kiralayacaktım sırf rahat etsinler bende muradıma ereyim diye :) son bir haftadır rüyamda çiftleşen muhabbet kuşları, yavrular yumurtalar görüyorum inanın :) . Lütfen bana yardım edin, sizce bu isteğimi size anlattığım koşullarda başarabilirmiyim?

Birde az önce forumda bir yazı okudum, eş tutmuş muhabbet kuşları ( yumurtalı- yavrulu) bile olsalar kendi yuvasıyla alınıp getirilirse çok problem çıkmıyormuş, bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum, alacağım çiftler sizce nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim?

Yardımlarınızı bekliyorum abilerim.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Özkan sabrın varsa yavru kuş alırsın 7-8 ay salmada besler büyütür kendine damızlık yapabilirsin
Yada tanıdık bir arkadaşınızdan damızlık veya damızlık altı muhabbet alırsın ben sana yavru almanı önerebilirim
evde bu işi yapabilirsin hele evde kimse yoksa ortam daha güzelleşir

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Özkan sabrın varsa yavru kuş alırsın 7-8 ay salmada besler büyütür kendine damızlık yapabilirsin
Yada tanıdık bir arkadaşınızdan damızlık veya damızlık altı muhabbet alırsın ben sana yavru almanı önerebilirim
aynen.

marasliozkan

Üyemiz
Adı
Özkan
Soyadı
Zeybek
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Abi cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle;
O zaman 15 tane damızlık kuş alıp, büyük bir salmada onların kendi arasında eş tutmasını beklemem gerekiyor sanırım, sonrada eş olanları ayırıp yuvalarını takmalıyım doğrumu abilerim.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
madem yavru kuş büyütecek kadar sabredemiyeceksiniz.benim tavsiyem damızlık altı kuşlar alın.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
eş kuşlar alabılırsın fakat yumurtalı kus almanı tavsıye etmem yerlı de Okan EKUKLU Arkadasımız var eş satarmı bılmem ben show kuslarıma bakıcı olarak bır cıft aldım cok memnunum