ÜSTADLAR DİŞİ YUVALIGA NEDEN GİRMİYOR Kİ ?

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
ABİLERİM DİŞİMİN YANINA Bİ ARKADAŞIMDAN ERKEK ALDIM RESİMLERİNİ DAHA ÖNCEDEN PAYLASTIM GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR . DÜNDE KAFESE YUVALIK TAKTIM FAKAT DİŞİ YUVALIGI HİÇ GÖRMÜYOR UMURSAMIYOR  BİLE. YUVALIGA GİRMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM 

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Üzeyir dün bir bugün iki
hemen yuvalığı girmez...

daha öncede yazdım
forumda bilgiler yeterince var, biraz okumanı tavsiye ederim..

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
kardeş ben 6 aydır bekliyorum yuvalığı görmedi bile sen ilk günden girmedi diyorsun kimsi korkuyor yuvaya giriyor diyor benimkiler korksada uçusuyor yuvalığın tünegine bile konmuyor ben epey araştırdım nasıl ilgisini çekebilirim diye bulamadım.çiftleştikten sonra dişi girer çiftleşmeden ilgi göstermez diyorlar.ama bi çare bulursan banada iletirsen sevinirim.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Üzeyir ÇEKİÇOĞLU' Alıntı:
ABİ DOGRU SÖYLÜOSUNDA İLGİSİNİ ÇEKME GİBİ BİŞEY FALAN YAPAMAZMIYIZ ACABA
zamanı gelmedikçe isterse kafes yerine yuvalıkta besle kuşu yani ne yaparsan yap ilgisini yuvalığa çekemezsin bu kuşlar yuvalığın ne olduğunu ve senin ne için koyduğunu sen yuvalığı takar takmaz biliyorlar, dişi kendisini hazır hissetmedikçe yuvalık onun ilgisini çekmez.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
zamanı gelmedikçe isterse kafes yerine yuvalıkta besle kuşu yani ne yaparsan yap ilgisini yuvalığa çekemezsin bu kuşlar yuvalığın ne olduğunu ve senin ne için koyduğunu sen yuvalığı takar takmaz biliyorlar, dişi kendisini hazır hissetmedikçe yuvalık onun ilgisini çekmez.
Aynen öyle ne olduğunu baştan beri biliyorlar.Hazır olma meselesi tamamiyle. 7 aydır bir çiftimde yuvalık takılı zerre alakaları yoktu.Ne olduysa 1 kasım sabahı oldu.7 aydır yuvalığın yanındaki tüneğe dahi konmayan dişi 6 gündür günde 6-7 saatini rahatlıkla yuvada kazı çalışması yapmakla geçiriyor. ;D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Siz bakımı yapın sabredin. 1 günde hemen yuvaya girmez.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
doğru söze ne denir

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
demek ki neymiş sabır sabır sabır :D:D. ama abiler kusları bi araya getireli yaklasık  3-4 gün oldu her gecen gün daha da alışıolar birbirlerine.

1. ve 2. gün kafesin içine koydugumda kavga ediolardı dişi kovalıodu  saldırıyodu.
3. gün  öpüşüolardı ve erkek dişinin agzına kusuyodu heralde agzından yem cıkıodu :D.
bugünde bunlara yumurtalı  mama verdim ikiside dipcik gibi oldular :D  erkek tek ayagını dişinin üstüne atıyo fakat üstüne çıkmaya çalıstıgında dişi ısırıyo.

demek ki bu kadar kısa sürede tek ayagını atıyosa 3-5 gün sonra nolur allah bilir  love love