kurt beyaz
Üyemiz
selam arkadaşlar,12 gün önce aldığım hazır çift kuşlarımı eve getirdiğimde kafesin içi çok berbattı pet shoptan aldım.2 tane plastik tünek ve 1 tane mamalıkta yem vardı.suluk pislikten geçilmiyordu.bende eve geldiğinin 3.günü 2tane yeni yemlik ve suluk aldım,tünekleride dut ağacından resimde görüldüğü gibi taktım.eve geldiklerinden beri 3 defa çiftleştiklerini gözlemledim.zaten aldığımdada dişinin poposunda bayagı bir şişlik vardı satıcı 1,2 güne yumurtlar demişti.3 gündür dikkat ediyorumda dişi yuvalığa pek girmiyor vaktinin çoğunu dışarıda geçiriyor,poposundaki şişlikte kayboldu cereside zaten çok kahve rengi değildi,şimdi açok mavimsi gibi duruyor.satıcı kuşların 1 yaşında olduğunu söylemişti,birde resimlere bakarak kafes düzeni hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim,haftada 2 kez yumurta maması veriyorum pek şlgi göstermiyorlar,kafesteki bardakta ise meyve salatası var.ustalar bir yardım edinde hayırlısı ile yavru alayım çok sıkıldım.bu arada getirdiğimde dişi resmen yuvadan çıkmıyordu erkekte çok sık bir şekilde yuvalığa dişinin yanına giriyordu.şimdi pek bi dugun oldular.strese mi girdilerki benim gibi acaba ?