bu şekilde bir yere kesin sağlam bir ısıtıcı ve kalın bir cüzdan gerekli sıcaklık 16 derecenin altına düşmemesi gerekir.....tasarruf için kuşları düşük ısıda bakanlara yazıklar olsun...
timucin bey sözüm burdan dışarı zaten bu soğukta bakanlar için ama dediğim gibi sıcaklık 16 derecenin altına düşmeyecek ben evin çatısında bakıyorum giden sene ısıtıcı kullandım sulu olandan odanın içindeki oksijeni kuruttuğu için sulu olanlardan buhar yöntemi ile nemi sağladım bu sene yağlı radyatör aldım konularımda var 150 tl gayet kullanışlı zaman dilimleri şeklinde ayarlıya biliyoruz allaha emanet ol kardeşim... alkisd
bu şekilde bir yere kesin sağlam bir ısıtıcı ve kalın bir cüzdan gerekli sıcaklık 16 derecenin altına düşmemesi gerekir.....tasarruf için kuşları düşük ısıda bakanlara yazıklar olsun...
kuşlarımın daha dirençli olması için ben her zaman kuşların sıcağa alıştırılmamasından yanayım 14-15 derece benim soğuk zamanlardaki ideal derecemdir. Ayhan arkadaşımızada naçizhane olarak forumumuzda bu tür uslüplar kullanmamasını rica ediyorum. Biz bizeyiz.. gerginleştirici, kırıcı sözler kullanmayalım.