Ustalarım 20 M2 Üretim Hanem için yardımlarınızı bekliyorum

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu şekilde bir yere kesin sağlam bir ısıtıcı ve kalın bir cüzdan gerekli sıcaklık 16 derecenin altına düşmemesi gerekir.....tasarruf için kuşları düşük ısıda bakanlara yazıklar olsun...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Timuçin ULUER' Alıntı:
ayhan kardeş bilmiyoruz öğreneceğiz
timucin bey sözüm burdan dışarı zaten bu soğukta bakanlar için ama dediğim gibi sıcaklık 16 derecenin altına düşmeyecek ben evin çatısında bakıyorum giden sene ısıtıcı kullandım sulu olandan odanın içindeki oksijeni kuruttuğu için sulu olanlardan buhar yöntemi ile nemi sağladım bu sene yağlı radyatör aldım konularımda var 150 tl gayet kullanışlı zaman dilimleri şeklinde ayarlıya biliyoruz  allaha emanet ol kardeşim... alkisd

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu şekilde bir yere kesin sağlam bir ısıtıcı ve kalın bir cüzdan gerekli sıcaklık 16 derecenin altına düşmemesi gerekir.....tasarruf için kuşları düşük ısıda bakanlara yazıklar olsun...
kuşlarımın daha dirençli olması için ben her zaman kuşların sıcağa alıştırılmamasından yanayım 14-15 derece benim soğuk zamanlardaki ideal derecemdir. Ayhan arkadaşımızada naçizhane olarak forumumuzda bu tür uslüplar kullanmamasını rica ediyorum. Biz bizeyiz.. gerginleştirici, kırıcı sözler kullanmayalım.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
yazarken yazdiklarimiza dikkat edelim. salih abi gayet guzel aciklamis. herkesin dogrusu kendisine fakat uslup hos degil.