Ustalarım Üretici Abilerim 100 Takım Kuş Alsam üretimden Para kazanabilirmiyim

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Ercüment KIZILTOPRAK' Alıntı:
Şu Bir Gerçektir Kımse Zarar Ettıgi Bir işi Yapmaz. Sitede Bu kadar Üretici Var O zaman Neden Emek Verıyorsunuz Neyin Mucadelesındenız Hobi İse  3 - 5 Farklı Cınslerde Kuşlar alıp Beslenebılır. Kımse Demesın Ben Kazanmıyorum Kımı Az Kımı Çok Kazanamayan İse Bılgısızlık Ilgısızlık Ortam sartları elverişsiz Daha Sonrası İse  Satılık Su sebepten Dolayı Hakkı Ile Emek Verıp Kendı Ailesınden Cok Onların yanında ZamanGecıren Sureklı Gözlemleyen Tuyü Kabarık Vs Dıye Forumlarda Acaba Neyi Var Ne kulllanmam GerekDıye Bılgısayar Basında Zaman Harcayan Tecrubelı Arkadaslarını Arayarak Kontor harcayarak Ögrenmeye Çalısan Kendı Saglıgını Hiçe Sayıp Onların Saglıgı İçin Surekı Temız Tutmaya Calısarak Emek Veren  kişi Ben Kazanmıyorum Demesın.
+1

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ 100 TAKIMLA DEĞIL 300 TAKIMLA YAPARSAN KOÇLAR GIBI GEÇINIRSIN KIMSEYE MUDAHANE ETMEDEN

DEDIKLERINI SOYLEDIKLERINI OKUDUKLARINI ÖĞRENECEKLERİNİ BOŞ VER HEPSI ASKIDA KALIR HEPSINI YAŞAYARAK GORECEM DIYORSAN SEN BILECEN BIR DEFA SENIN NE YAPABILECEGINI NASIL YAPACAĞINI IMKAN VE ÇEVRENI BILMEDIKLERI YALNIZ MADDI AÇIDAN HESAP KITAP YAPILAN YORUM VE SOYLEMLERLE MI KARAR VERECEN YAP KARDEŞ GUCUN NEYE NASIL YETIYORSA YAP URET

HIÇBIR ZAMAN UNUTULMAMALIDIRKI GUN GUNU  AY AYI YIL YILI BESLER BIR YERDEN BAŞLAYACAKSIN HAYIRLISI OLSUN SLM

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Şu Bir Gerçektir Kımse Zarar Ettıgi Bir işi Yapmaz. Sitede Bu kadar Üretici Var O zaman Neden Emek Verıyorsunuz Neyin Mucadelesındenız Hobi İse  3 - 5 Farklı Cınslerde Kuşlar alıp Beslenebılır. Kımse Demesın Ben Kazanmıyorum Kımı Az Kımı Çok Kazanamayan İse Bılgısızlık Ilgısızlık Ortam sartları elverişsiz Daha Sonrası İse  Satılık Su sebepten Dolayı Hakkı Ile Emek Verıp Kendı Ailesınden Cok Onların yanında ZamanGecıren Sureklı Gözlemleyen Tuyü Kabarık Vs Dıye Forumlarda Acaba Neyi Var Ne kulllanmam GerekDıye Bılgısayar Basında Zaman Harcayan Tecrubelı Arkadaslarını Arayarak Kontor harcayarak Ögrenmeye Çalısan Kendı Saglıgını Hiçe Sayıp Onların Saglıgı İçin Surekı Temız Tutmaya Calısarak Emek Veren  kişi Ben Kazanmıyorum Demesın.
+11111111111

Hasan US' Alıntı:
Takımlarınız çalışır, kuşlarınızdan beklenen verimi alırsanız ve pazar oluşturabilirseniz bu işin tedbir kısmını oluşturmuş olursunuz, taktiride Allaha bırakırsınız !  Ya nasip !
+1

kazanmayan hiç kimse 50-60-100 çift kuşun pisliğini tüyünü tozunu çekmez...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ 100 TAKIMLA DEĞIL 300 TAKIMLA YAPARSAN KOÇLAR GIBI GEÇINIRSIN KIMSEYE MUDAHANE ETMEDEN

DEDIKLERINI SOYLEDIKLERINI OKUDUKLARINI ÖĞRENECEKLERİNİ BOŞ VER HEPSI ASKIDA KALIR HEPSINI YAŞAYARAK GORECEM DIYORSAN SEN BILECEN BIR DEFA SENIN NE YAPABILECEGINI NASIL YAPACAĞINI IMKAN VE ÇEVRENI BILMEDIKLERI YALNIZ MADDI AÇIDAN HESAP KITAP YAPILAN YORUM VE SOYLEMLERLE MI KARAR VERECEN YAP KARDEŞ GUCUN NEYE NASIL YETIYORSA YAP URET

HIÇBIR ZAMAN UNUTULMAMALIDIRKI GUN GUNU  AY AYI YIL YILI BESLER BIR YERDEN BAŞLAYACAKSIN HAYIRLISI OLSUN SLM
Biz imkan ve cevreni bilmiyoruz  yanlız  maddi açıdan ele alıyoruz. buyur yap askıda kalmasın.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Nasıl ki; her tohum her toprakta yetişmiyorsa MuhabbetKuşları da her ortamda üremez (üremeyez). Üretimhane şartlarınız kötüyse, bırakın yavru almayı damızlıklarınız ölür. Üretimhane olacak yerde 5......10 çiftle bir yaz bir de kış atlatmadan emin olamazsınız. Sonuç olarak zarar edip başka sektörlere yönelen arkadaşlarımızdan birisi olabilirsiniz.

Üretimhane şartlarınız uygun ise tecrübe ve iyi damızlıklarla her minyatür çiftten 8.......11 yavru alabilirsiniz. Ama 100 çifte tek başınıza hizmet edebilmeniz tam bir ütopya (daha bu konunun pazarlama kısmı var).

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Nasıl ki; her tohum her toprakta yetişmiyorsa MuhabbetKuşları da her ortamda üremez (üremeyez). Üretimhane şartlarınız kötüyse, bırakın yavru almayı damızlıklarınız ölür. Üretimhane olacak yerde 5......10 çiftle bir yaz bir de kış atlatmadan emin olamazsınız. Sonuç olarak zarar edip başka sektörlere yönelen arkadaşlarımızdan birisi olabilirsiniz.

Üretimhane şartlarınız uygun ise tecrübe ve iyi damızlıklarla her minyatür çiftten 8.......11 yavru alabilirsiniz. Ama 100 çifte tek başınıza hizmet edebilmeniz tam bir ütopya (daha bu konunun pazarlama kısmı var).
+1

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
1 yıl bu işten para kazanamayacakmış gibi işe başlar, kuracağın takım sayısına ve ailene 1 yıl bakabileceksen  bu süre içinde tamamen benim işim bu sabah mesaine başlarsan bu ün yapmıyayım yarın yaparım demezsen, bu aradada pazarını oluşturabilirsen kesinlikle kazanırsın.Unutmaki bu iş ticaret ve iniş leri çıkışları olacak, emin ol bu işin zahmeti çok severek yaparsan çekilir yoksa hiç bulaşma bir süre sonra rutine döndümü işler sıkılır yapamaz hale gelirsin iş te ozaman olay kopar.Hayırlısı olsun.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
valla arkadaşlar tüm yorumları okudum bazen bende diyorum yapılacak iş deil 50 takım kuşum var sadece mama yem su değiştirmek 3.5 saati geçiyor bunun pisliği temizliği  en önemlisi pazar ....bence zor iş  icon_wall

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
saygı değer abilerim ustalarım hepinizin verdiği geniş bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim bugünün şartları ile asgari ücret 800 tl  ve arkadaşlarımız sabahın 7 30 dan akşamın  18 00 kadar çalışıyorlar değilmi oradada bir zorluk var bu işi bir meslek olarak görülürse sizce yapılmazmı ben normalde ayakta nedilen tarzda araç alıp satıyorum vaktimin çoğu sağda solda geçiyor bende bir petshop tarzı bir dükkan açayım hemde kuş vede balık üreteyim kendi ihtiyaçım kadar diye düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda işlerim yolunda olursa bu işi en profesyönel şekilde yaparım allahın izni ile yapacağım her işte en mükemmele ulaşmaya çalışırım aslında hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isyerdim teşekkür etmek için ama formuda çok kalabalık etmek istemedim  photo

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

Üretimhane şartlarınız uygun ise tecrübe ve iyi damızlıklarla her minyatür çiftten 8.......11 yavru alabilirsiniz. Ama 100 çifte tek başınıza hizmet edebilmeniz tam bir ütopya (daha bu konunun pazarlama kısmı var). Yılmaza katılıyorum tek başına depresyona girersiniz  siz 100 çiftden çok para kazanırsınız  kağıt üzerinde siz 100 çift almayın 20 çiftden 100 çifte çıkın derim

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:

+1

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

Hakkınızda hayırlısı olsun...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sa kardeş ele çalışanın elı ağırır kendıne çalışanın yuzu ağırır sen bılecen
kazanacaksan al sat
çok kazanacaksan yap sat

kangı kuşçunun kuşu elınde kalmış
hangı kuşçu para kazanmamış
    koşe başları tutulmuş bızede bu çıkmaz inişli çıkışlı meşekatli yollar kalmış çok şükur 7  den aşağı yumurta YOK şu an itıbarı ilede 3 ten aşağı yavru yok gordum

ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR NAMERTEDE MERTEDE MUHTAÇ DEĞİLİZ KENDI YAĞIMIZLA KAVRULUP GIDIYORUZ  AKLIMA GELDI PAZARLAMA DEDI ARKADAŞLAR UCUZ URETIP UCUZ VERIRSEN PAZAR ÇOK NORMAL VERIRSEN PETŞHPÇULAR KAPINDA YATAR BEN REZİDANSTA MISAFIR EDIYORUM
SLM

MAAŞALLAH 150 TK ÇALIŞIYOR KESINTISIZ 20 YAVRU KIZARIYOR

BAŞIDIŞARILAR OLURSA NE ING BANK NE FORTIS NEDENIZBANK HEPSI ORTAK HESAP MUHABBET BANK

HERKESI ÇOK ÇOK SEVIYORUM ACELE YOK

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
yorumlara baktım inan herkezin içinde san ki bıkkınlık varmıs gibi geldi bana hele gene yeni başlayacaklar için okadar zor okadar zahmetli gösterilmiş ki
    Eyüp bey, sizin yorumunuzdan sonra biri(leri) Nisan-Mayıs aylarında 8-10 çift ucuz kuş alıp ilk aylarda da güzel üretim yaptığı için cesaretlenir ve arsasını, arabasını, eşinin kolundaki bilezikleri bozdurup kaliteli/pahalı kuşlar satın alırsa, fakat üretimhanesi kış mevsiminde elverişli değilse ve o milyarlık kuşlar her gün 2 şer, 3 er ölürse ?

Yazdıklarımız günahtan/vebalden geçmesin; Biz olabilecekleri yazdık. Hepimiz Türk MuhabbetKuşu Yetiştiriciliği gelişsin isteriz; Ama bu işe balıklama atlanmasını tasviplemiyoruz.

Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
bu işi kimse anasını karnındada öğrenmiş değil
    Tecrübe de yetmeyebilir başarı için..
    Kişi zamanla tecrübelenecek, yumurta/yavru boylayacaktır, fakat her zaman kuşlarının yanında olamaz. 28..........30 günlük 5 yavruyu, 3 saatte katledebilir anne muhabbetkuşu. Bu sadece tek bir örnek, üretimde karşılaşılabilecek yüzlerce sorun vardır. Üretim bir kumar olabiliyor. Ne kadar büyük oynayacağınız; size kalmış.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
100 tk  kuş alsanız  kağıt üzerinde hesaplarla çok para kazanırsınız hemde hayal edemeyeceginiz kadar cok kazanırsınız.
ama gerçek dünyada kısmet işinden  öteye geçemezsiniz....
kısmetinizde ne varsa onu kazanırsınız.

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
ne kadar güzel yorumlar  çok güzel bir dükkan buldum kaloriferli içerinin sıcaklıgı 24 derece gecede 19 derecenin altına asla düşmüyor böyle bir ortamda üretim nasıl olur bu dükanı tutarsam duvarlara strofor yapmama gerek varmı

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
bu işe başlarken bir yıllık kira - elektrik - su -yem mama giderini ve sair giderlerin tutarını hesaplayın bir köşeye ayırın ondan sonra yola çıkın. en iyi üreticiden en iyi damızlıkları alsanız bile size geldiğinde bocalayacaktır. bu işte damızlık kuş seçimi çok önemlidir . ki toplama kümes kurduğunuzda bir kümesten getirdiğiniz kuştan diğer kümesten getirdiğiniz kuşlara hastalık geçme riski vardır . bu da aldığınız damızlıkları kaybetme riski taşıdığınız manasına gelir.şunu unutmayın hastalık taşımayan kuş yoktur . yalnızca bağışıklık sistemi kuvvetli kuş vardır. bilmediğiniz yerden kuş almayın .damızlık alacağınız yeri dikkatli seçin.ve mümkünse az sayıda çiftle başlayın tecrübe edinin . okuduklarınız öğrendikleriniz belli bir noktadan sonra işinize yaramıyacaktır . uygulama başka iştir. bir çok şeyi yaşayarak öğreneceksiniz.ALLAH  C.C. yolunuzu açık etsin