Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
yorumlara baktım inan herkezin içinde san ki bıkkınlık varmıs gibi geldi bana hele gene yeni başlayacaklar için okadar zor okadar zahmetli gösterilmiş ki
Eyüp bey, sizin yorumunuzdan sonra biri(leri) Nisan-Mayıs aylarında 8-10 çift ucuz kuş alıp ilk aylarda da güzel üretim yaptığı için cesaretlenir ve arsasını, arabasını, eşinin kolundaki bilezikleri bozdurup kaliteli/pahalı kuşlar satın alırsa, fakat üretimhanesi kış mevsiminde elverişli değilse ve o milyarlık kuşlar her gün 2 şer, 3 er ölürse ?
Yazdıklarımız günahtan/vebalden geçmesin; Biz olabilecekleri yazdık. Hepimiz Türk MuhabbetKuşu Yetiştiriciliği gelişsin isteriz; Ama bu işe balıklama atlanmasını tasviplemiyoruz.
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
bu işi kimse anasını karnındada öğrenmiş değil
Tecrübe de yetmeyebilir başarı için..
Kişi zamanla tecrübelenecek, yumurta/yavru boylayacaktır, fakat her zaman kuşlarının yanında olamaz. 28..........30 günlük 5 yavruyu, 3 saatte katledebilir anne muhabbetkuşu. Bu sadece tek bir örnek, üretimde karşılaşılabilecek yüzlerce sorun vardır. Üretim bir kumar olabiliyor. Ne kadar büyük oynayacağınız; size kalmış.