...Üye Sayımız 5280 Ama...

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
@hasan abi cevabın için teşekkür ederim.

sordugum soru arada kaynayacak diye düşümüştüm ama cevap verdiniz sağolasınız.

---
mesela
ben motorsiklet kullanıcısıyım 12 yıla yakındır motosiklet tutkum var.üyesi oldugum 1 klüp var klüp ne mi yapıyor.üyelere indirim yapan yedek parçacı,tamirci,alışveriş sitesi buluyor.indirim sağlayan evimizmiş gibi rahat edebileceğimiz cafeler sağlıyor.bandana,buff,yelek gibi klüp adına ürünler yapıp satıyor.haftada bir gün  toplanmamızı kaynaşmamızı sağlıyor,en aşşa ayda 1 geziler düzenliyor.
tabi klüp antalya merkezli bir klüp.

çoğu dernek antalya dışı merkezli dernekler.yani ben kayıt olursam bilezikten başka bana ne katkısı olur diye düşünüyorum.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Fatih ZORLU' Alıntı:
@hasan abi cevabın için teşekkür ederim.

sordugum soru arada kaynayacak diye düşümüştüm ama cevap verdiniz sağolasınız.

---
mesela
ben motorsiklet kullanıcısıyım 12 yıla yakındır motosiklet tutkum var.üyesi oldugum 1 klüp var klüp ne mi yapıyor.üyelere indirim yapan yedek parçacı,tamirci,alışveriş sitesi buluyor.indirim sağlayan evimizmiş gibi rahat edebileceğimiz cafeler sağlıyor.bandana,buff,yelek gibi klüp adına ürünler yapıp satıyor.haftada bir gün  toplanmamızı kaynaşmamızı sağlıyor,en aşşa ayda 1 geziler düzenliyor.
tabi klüp antalya merkezli bir klüp.

çoğu dernek antalya dışı merkezli dernekler.yani ben kayıt olursam bilezikten başka bana ne katkısı olur diye düşünüyorum.

çok katkısı olacaktır selahattin abimizden detaylı bilgi alırsan daha iyi olur ben teşekkür ederim

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Dernek ne işe yarar

1 Birlikteliğimizi sağlar 2 yavrularımızın daha iyi fiyattan satabilmemiz için çalışmalar yapar 3 sorunlarımızın çözümü için yardımcı olur 4 Yurt dışından gelen ne idiğü belirsiz kalitesiz muhabbet yavrularının gelmemesi için atılımlar yapar 5 üretimin profesyonelleşmesini sağlar .Bence kaliteli bir dernek şarttır bu kalitede KIVRIK GAGALILAR derneğinde fazlası ile mevcuttur

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Bilal ERDEM' Alıntı:
Evet başlıkta da yazdığım gibi üye sayımız 5280 üye çeşitliliği 10 numara her ilden her ilçeden üreticilerimiz mevcut bu çatı altındaki insanlar her zaman birbirlerine aile ferdi edasıyla yaklaşıyor ancak bu kadar üyeye sahip olan bir ailede bir oluşuma sadece 80/90 kişi can katıyor.Bu dernek bizler için kuruldu bu dernek bizi temsil etmek için kuruldu isimler geçicidir derneklerde bu gün ben varım yarın sen önemli olan temsil edilebilmek gelişimleri oluşumları takip edebilmek.Her zaman hayran hayran baktığınız avrupa var ya işte onlar bu yüzden ayakta her alanda işte onlarda bu yüzden hayranlığınızı kazanıyor adamlar kulüpleşiyor dernekleşiyor.Bu arada bu yazımı kimse yanlış yorumlamasın kimsenin aklına soru işaretleri takılmasın biz bu davada elimizi değil başımızı koymuşuz taşın altına...
Bize bilinçli üretici lazım bize dava arkadaşı lazım bize neyi neden yaptığını bilenler lazım...
Selam ve Dua İle...

evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea
BU YAZIYI OKUYUPTA KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİNE ÜYE OLMAYAN ARKADAŞLAR OKUMA YAZMA BİLMİYODUR SANIRIM TEBRİKLER BİLAL ERDEM..... bye

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Dernek ne işe yarar

1 Birlikteliğimizi sağlar 2 yavrularımızın daha iyi fiyattan satabilmemiz için çalışmalar yapar 3 sorunlarımızın çözümü için yardımcı olur 4 Yurt dışından gelen ne idiğü belirsiz kalitesiz muhabbet yavrularının gelmemesi için atılımlar yapar 5 üretimin profesyonelleşmesini sağlar .Bence kaliteli bir dernek şarttır bu kalitede KIVRIK GAGALILAR derneğinde fazlası ile mevcuttur
Bu maddelerdeki icraatler gerçekleştiriliyorsa bunların şuan ki durumları ve sonuçları ile ilgili bilgileri sitede görmek isteriz...Saygılar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Bu maddelerdeki icraatler gerçekleştiriliyorsa bunların şuan ki durumları ve sonuçları ile ilgili bilgileri sitede görmek isteriz...Saygılar
Ozan kardeş sitemize üye olalı 3 gün olmuş 3 günde sana özel bilgi vermek nederece doğru olur bilemem  ama
konuları bir oku istersen görmeni istediğin birşeyler vardır belki.
manalı düşündüğün şey kuş fiatları ve ithal kuşlarsa bunun halledilmesi konusu ise çok zor.
varsa öyle babayiğit baştacı yaparız 

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Ben bana özel bilgi istemedim bu meselelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen kitle adına mesajı yazdım...Kuş fiyatlarıyla ilgili bir sıkıntımda yok ticaret bu...Merak ettiğim kim hobici kim üretici sınıfında neye göre değerlendirilecek ? Mevzuatıda okudum hobicilikten bahsetmiyor ve bahsetmemesine rağmen hala ortada kuşun ayağına takılan bileziğin durumu kurtaracağı edası kol geziyor...Bu sadece yarışmada ve kuşun üreticisinin sahibinin belli olmasında gerekli olan birşey...Bu durumda hobici olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlar evlerinde kaçak üretim yapan şahıslar durumuna düşecekler...Üyelik talebi bilezik talebi dışında bu çok vahim durumla ilgili atılan adımlar var mı bunu merak ettim...Saatlerdir sitedeyim hala tüm konularıda tek tek inceliyorum demekki elle tutulur birşey bulamamışım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Ben bana özel bilgi istemedim bu meselelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen kitle adına mesajı yazdım...Kuş fiyatlarıyla ilgili bir sıkıntımda yok ticaret bu...Merak ettiğim kim hobici kim üretici sınıfında neye göre değerlendirilecek ? Mevzuatıda okudum hobicilikten bahsetmiyor ve bahsetmemesine rağmen hala ortada kuşun ayağına takılan bileziğin durumu kurtaracağı edası kol geziyor...Bu sadece yarışmada ve kuşun üreticisinin sahibinin belli olmasında gerekli olan birşey...Bu durumda hobici olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlar evlerinde kaçak üretim yapan şahıslar durumuna düşecekler...Üyelik talebi bilezik talebi dışında bu çok vahim durumla ilgili atılan adımlar var mı bunu merak ettim...Saatlerdir sitedeyim hala tüm konularıda tek tek inceliyorum demekki elle tutulur birşey bulamamışım
Ne aradığını süleymanın yazısından alıntı yaparak yapmasaydın direk olarak konu açsaydın daha kestirmeden mevzuyu anlardık burda yazdığınla alıntı yaptığın konular farklı

Senin yazdığın sözleri bizde federasyon başkanımıza bire bir söyledik kendileri bu konularla ilgili fedarasyon olarak çalışma içinde olduklarını sürekli bakanlıkta bu konularla ilgi görüştüklerini ve hala görüşme ve yazışmalarının devam ettiğini biliyoruz inşallah iyi neticeler çıkacağını düşünüyoruz

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bilal ERDEM' Alıntı:
Evet başlıkta da yazdığım gibi üye sayımız 5280 üye çeşitliliği 10 numara her ilden her ilçeden üreticilerimiz mevcut bu çatı altındaki insanlar her zaman birbirlerine aile ferdi edasıyla yaklaşıyor ancak bu kadar üyeye sahip olan bir ailede bir oluşuma sadece 80/90 kişi can katıyor.Bu dernek bizler için kuruldu bu dernek bizi temsil etmek için kuruldu isimler geçicidir derneklerde bu gün ben varım yarın sen önemli olan temsil edilebilmek gelişimleri oluşumları takip edebilmek.Her zaman hayran hayran baktığınız avrupa var ya işte onlar bu yüzden ayakta her alanda işte onlarda bu yüzden hayranlığınızı kazanıyor adamlar kulüpleşiyor dernekleşiyor.Bu arada bu yazımı kimse yanlış yorumlamasın kimsenin aklına soru işaretleri takılmasın biz bu davada elimizi değil başımızı koymuşuz taşın altına...
Bize bilinçli üretici lazım bize dava arkadaşı lazım bize neyi neden yaptığını bilenler lazım...
Selam ve Dua İle...
Evet arkadaşlar dernek üyeliği için illaki üreticide olmak lazım değil ben evde hobi olarak besliyorum bu işe gönül vermişim 50 tl çok bir para değil bir senede bu parayı boş yere nerelere harcamıyoruz.Dernekler kulupler çok önemli.Avrupada adamların kuş pazarlarını görüyoruz videolarını ağzımızın suyu akarak izliyoruz.Böyle ortamları dernekleşerek ancak yakalayabiliriz.Bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı.Helede 5000 üyeli bir dernek inanın aidatlarla değil modern pazar stat bile yapar.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en kısa surede  ailemin  catısında  bir  kiremit  olacağım  insallah..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kamuda çalışan devlet memurları ( tabi bazıları farklı TSK-EMNİYET vb.) derneğe üye olabiliyormu acaba araştırayım bi.