uyumlu kuslar kavga ediyor

kaandata

Yeni Üyemiz
Adı
kaan
Soyadı
yıldırım
Oncelikle herkese iyi gunler arkadaslar . Uzun zamandir ufak capli muhabbet kusu uretiyordum. Fakat baska bir ile gidince yemi cift kuslar aldim, ilk izledigimde ciftimizin yumurtalari vardi ama bos cikmisti sahibindeyken ama kuslar cok uysallardi ve genc kuslardi kuslari aldim o ara baska bir ile gitmem gerekti kuslari arkadasima biraktim onunda kuslari vardi. 10 gun sonra kuslari aldigimda disi kusum canavara donusmus bir halde gordum disi erkegi cok kotu tokatliyor:( ilk basta benden kaynaklidir diye kuslari 1 metre yükseklikten 2.5 metre yukariya koydum. Ama hala sorun devam ediyor. Kuşlarımin ikiside kizgin , ama ne bir kurlasma var nede oynasma sebebi yer degistirme olabilirmi veya bir vitamin ilaci kullaniyorum ( bu sacma bir sey ) dusukde olsa vitamin ilacindan kaynaklanma ihtimali var mi yada farkli seyler yardimlarinizi bekliyorum .

kaandata

Yeni Üyemiz
Adı
kaan
Soyadı
yıldırım
Tesekkurler baska bir sebep olabilir mi? Bir cay kasigi yeterli olurmu

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
yer değiştirme en büyük etken ayrıca fazla vitamin ve kızıştıcı vermek hem kuşları tüye sokar hemde hırçınlaştırır size önerim dişi yi 15 gün ayırın daha sonra dişiyi erkeğin kafesine atın bu şekilde kafes hakimiyeti erkekte olacaktır.