üzülerek üretim hanemi satıyorum

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
abilerim kardeşlerim herkez'in dileklerinden dolayı teşekkür ederim cuma günü kuşlarımın ve kafeslerin hepsini sattım inşallah tekrar üretime başlarım ama dükkan almak şart çünkü kim ses ederse boyun eğmek zorunda kalıyoruz en kısa zaman da (3 5 sene) üretime merhaba derim inşallah üretimi bıraktım diye siteyi bırakacak değilim paylaşıma devam....
tekrardan hepinize teşekkür ederim...

metkuy

Uzman Üyemiz
gökay kardeşim bende senin gibi üretime ara verdim fakat aradan 1 ay geçince özlem başlıyor, uygun şartları yakalayınca tekrar başlamak istiyorum , hakkında hayırlısı olsun.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
benim üretime başlamam için uygun bir yer ve benim dükkanım olacak o zaman kimse karışamaz istediğimi yaparım.
elin dükkanında tam her şey oturmuşken  kusura bakma ama bana lazım yada satıyorum satacağım kişi  seni istemiyor diyemeyecek emek boşa gitmeyecek en güzeli bu kuş her zaman var istek bugün bile var ama olmuyor yapamıyorum şartlar bir gün eşit olacak ve o zaman resimleri sizlerle paylaşırım belki o zamanlar selahattin abi yavrularından satar alırız  ;D inşallah sen de  bir an önce  başlarsın...

FATÜH

Yeni Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
AYDIN
arkadaşlar henüz tanışmadık ama size bir önerim olacak ses izolasyonu yapılamazmı acaba kuşların olduğu odayı sadece.içerden keçe ile kaplanırsa olabilir gibi geliyor bana.tabi araştırmak lazım,varmı böyle bir şey

COSKUNUNAL

Yeni Üyemiz
Adı
coşkun
Soyadı
ÜNAL
Ben formda okumuştum yumurta kolileri varya onları duvara kaplıyomuşun kople sesler o oyuklarda kalıyomuş yani kuş sesini yada gürültüyü büyük ölçüde önlediği yazıyosu