üzüm sirkesi

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
merhaba kuşlara elma sirkesi yerine üzüm sirkesi versek ne olur ?
elma sirkesinde ne varsa üzüm sirkesindede var nası olsa

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
üzüm sirkesi versem ne olurki ?
yani elma sirkesi alırdım ama 3 şişe üzüm aldım kuşlara verrimi diye

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
probiyotik özelliği olmasada haftada 1 gün versem olmazmı kuşlara vitamin amaçlı

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
yok erbay abi diretmek gibi olmasın  :D :D :D özür dilerim ben sadece aldığım sirkelerin boşa gitmemesi için yarın elma sirkesi alcam peki önerdiğiniz bi marka varmı ??

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
erbay' Alıntı:
Üzüm sirkeni turşu yapımında kullanırsın boşa gitmez.Elma sirkesinide büyük süpermarketlere gittiğinde sor görevlilere sana yardımcı olurlar.
sağol

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
engin' Alıntı:
probiyotik özelliği olmasada haftada 1 gün versem olmazmı kuşlara vitamin amaçlı
Elma ve üzüm sirkesinde hiçbir vitamin ve mineral kendini koruyamaz.  Üzüm sirkesi vererek kuşları sadece zayıflatırsınız.

Elma sirkesinde İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar. Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalar. İçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler. Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir. İdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saç ta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır. Kuşlarda bağırsaklara etki ederek iç parazit ve virüslerin dışarı atılmasına yardımcuı olur.

Bir kısmı alıntıdır.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Elma ve üzüm sirkesinde hiçbir vitamin ve mineral kendini koruyamaz.  Üzüm sirkesi vererek kuşları sadece zayıflatırsınız.

Elma sirkesinde İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar. Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalar. İçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler. Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir. İdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saç ta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır. Kuşlarda bağırsaklara etki ederek iç parazit ve virüslerin dışarı atılmasına yardımcuı olur.

Bir kısmı alıntıdır.
teşekkürler bu bilgileri öğrendikten sonra şimdi almaya gidiyorum :)

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
dışarı biraz karlı ve soğuk ama (ankarada) napalım kuşlar için herşeyi yapmaya hazırım  :D

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Adaş boşa gitmesin diye kuşlara neden zarar verceksin ben olsam hepsini dökerim yeterki kuşlara zarar gelmesin elma deniyorsa vardır bir sebebi degilmi ?  :)

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Engin.K' Alıntı:
Adaş boşa gitmesin diye kuşlara neden zarar verceksin ben olsam hepsini dökerim yeterki kuşlara zarar gelmesin elma deniyorsa vardır bir sebebi degilmi ?  :)
sağol adaş  :D ;D :D

kanaryaci

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.sultanpapaganlari.com
Adı
Mahmut
Soyadı
Karayol
Üzüm sirkesini Evde Kullanabiceginiz bi cok besin var :) salataya turşuya vs hiç bişey yapamadınız Duşta Vucudunuza sacınıza sürün beslesin :D Veya Kuşların banyo suyunada koyabilirsiniz.Veya dikin kafaya için ::):)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  :D  :D  :D Konu buralara kadar gelmiş..
  Engin Kardeş, O üzüm sirkelerini dökme sakın, kullanabileceğin yerler bulacağız İnşAllah.. İsraf etme, günahtır..
  Neden 3 şişe aldın ki ? Bizim kuşlar yılda ancak 1 şişe bitiriyor..
  Bence de turşu yapımında değerlendir..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  :D  :D  :D Konu buralara kadar gelmiş..
  Engin Kardeş, O üzüm sirkelerini dökme sakın, kullanabileceğin yerler bulacağız İnşAllah.. İsraf etme, günahtır..
  Neden 3 şişe aldın ki ? Bizim kuşlar yılda ancak 1 şişe bitiriyor..
  Bence de turşu yapımında değerlendir..
+1

motifcan

Uzman Üyemiz
muhabbet kelle paçaya kayınca canım istedi valla :D :D ama karlı olmasa gidicem cesaret edemiyorum bu havada gitmeye :(

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
yavuz alptekin' Alıntı:
engin kardeş sana bi tavsiyede bulunmak istiyorum özellikle kış aylarında güzel gider,bi kelle paçaya,yada damar işkembeye güzel gider üzüm sirkesi :D :D
Ya arkadaş bir erkenden yatalım dedik, hemen çorbaya gitmişsiniz. ayıp size insan bir haber verir. :D