ÜZÜNTÜMÜ BİLDİRİRİM...(ABDURRAHMAN ERSÖZ)

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
selamün aleyküm cümleten Afyonkarahisarın Başmakçı ilçesinde ikamet etmekteyken eşimin işi dolayısı ile Isparta iline taşınmak durumundayım ve ıspartaya acılacak olan kipa avm de kıyıp önleme adı altında işe başlayacağım bunun için 1 bucuk aylık bir süre Antalya ya seminere gideceğim aranızda olamayacagım için cok üzgünüm :( siz cok değerli abilerim kardeşlerim sizleri unutmayacagım gönlüm bu sitede olacak inşallah en kısa zamanda aranızda olurum

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Öncelikle hayırlı olsun Abdurrahman Bey
Her işte bir hayır vardır inşallah en kısa zamanda aramızda olursunuz...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Abdurrahman kardeşim ne iş yapacağını tam olarak anlamadım ama yeni işinde başarılar dilerim.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Abdurrahman kardeşim ne iş yapacağını tam olarak anlamadım ama yeni işinde başarılar dilerim.
mehmet güvenlik kameralarından takip edeceğiz hızsızlık kayıp malezemelrden bır nevi oda güvenlik olacak abi

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Abdurrahman ERSÖZ' Alıntı:
mehmet güvenlik kameralarından takip edeceğiz hızsızlık kayıp malezemelrden bır nevi oda güvenlik olacak abi
Yazdıktan sonra anladım. Güvenlik işinde olduğunu biliyordum daha önceden. Kıyıp demişsin önceki mesajında. Herhalde kasap falan olacak dedim. :) Neyse kardeşim. Hayırlı olsun yeni işin. Allah utandırmasın.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yazdıktan sonra anladım. Güvenlik işinde olduğunu biliyordum daha önceden. Kıyıp demişsin önceki mesajında. Herhalde kasap falan olacak dedim. :) Neyse kardeşim. Hayırlı olsun yeni işin. Allah utandırmasın.
:D haklısın abi kayıp yerine kıyıp yazmışım ALLAH razı olsun abi inşallah

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Abdurrahman önce ekmek önemli gerisi kolay gideceğin yerdede fırsat bulup siteye gireceğine eminim ALLAH kolaylık versin
[
ewet abi doğdoğun yer değil doyduğun yer demişler ya hayırlısı olsun bizim için ama her fırsatta girmeye calışacagım abi siteye

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yeni işinde başarılar dilerim Abdurrahman. En kısa sürede aramza dönmen dileğiyle...

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
abdurrahman allah iyiliğini versin kardeşim bende seni astronot oldun uzaya gideceksin de internet yok siteye giremeyeceksin sandım. :) benim tanıdığım abdurrahman ne yapar ne eder siteye girmeden duramaz :) yeni işinde başarılar dilerim Allah utandırmasın kardeşim.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
kinzavas' Alıntı:
abdurrahman allah iyiliğini versin kardeşim bende seni astronot oldun uzaya gideceksin de internet yok siteye giremeyeceksin sandım. :) benim tanıdığım abdurrahman ne yapar ne eder siteye girmeden duramaz :) yeni işinde başarılar dilerim Allah utandırmasın kardeşim.
:) bu site adama bağımlılık yapıyor Fatih kardeşim girmeden duramam ya bu artamın havasını solumam lazım  ;)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Abdurrahman önce ekmek önemli gerisi kolay gideceğin yerdede fırsat bulup siteye gireceğine eminim ALLAH kolaylık versin
Bende böyle birşey yazacaktım. İş, ekmek bazı şeylerden daha ağır basıyor. Tam randımanlı bir üretim yapsanız belkide kuşlarınızı satmak zorunda olacaktınız. Sitemizede mutlaka müsait oldugunuzda girersiniz. Herşey gönlünüzce olsun... Antalya güzel yerdir.. Falez,yat limanı,kaleiçi,ışıklar oralarıda gezmeyi unutmayın müsait zamanınızda..