V E D A (HİLMİ AKYILDIZ)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Değerli Arkadaşlarım Ağabeylerim Kardeşlerim bu gün itibariyle muhabbet kuşu üretimhanemi devrettim muhabbet kuşu üretimini bırakmış bulunuyorum.3yıl öncesi sitemizle tanıştım bir avuç kişiydik yıllar geçtikçe büyüdük büyüdük büyüdük  paylaşımlardan  değerli üreticilerden çok bilgiler öğrendim azmettim tecrübe kazandım  hiçbirzaman kuşlarım için paradan kaçmadım hep en iyiysini yedirdim pazara çıktığımda en kaliteli taze sebzeleri aldım en kaliteli mama yem  yedirmeye çalıştım onlarda bana karşılığını verdi. Şartlar nedeniyle ben muhabbet kuşu üretimini bırakamam onlarsız yapamam dediğim dostlarımdan ayrıldım.Selahattin baba Ahmet Salman Yavuz Alptekin Yılmaz Kurşun daha dün gibi dolu baba tesislerindeki hatıralar gözümün önünde Bayram kerdeşim Yahya bey Şahin usta Zeki mülayim Serdar sirkeci Yavuz Abi kemal abi Alpay abi  sizinle  hiç yüz yüze görüşmedik ama kadim dost olduk Rıdvan baba ilker, Sezgin.Haydar Emrah  Ayhan Bilal Oğuz kardeşim adı aklıma gelmeyen değerli üretici arkadaşlar dostluğunuz ve desteğiniz için size minnetarım Allah sizin gibi güzel insanlarla tanışmayı bana nasip ettiği için şükürler olsun BENİM  SİZDE BİR  HAKKIM OLDUĞUNU SANMIYORUM LÜTFEN TÜM SİTE OLARAK HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAH SİZE BOL SORUNSUZ BEREKETLİ ÜRETİMLER NASİP ETSİN HOŞÇAKALIN

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
helal olsun Abi ne demek.Allah yolunu açık etsin.herşey gönlünce olsun bye

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hakkında hayırlısı olur inşallah Hilmi Abim üretimi bırakman bizim adımıza üzücü oldu ama senin adına sevindirici olmasını ümit ediyorum Allah sana işinde gücünde hayır bereket nasip etsin .Ayrıca seni tanıdığım içinde çok memnunum .Yalovaya her geldiğimde yanındayım buralara yolun düştüğündede kapımız sana her daim açıktır başımızın üstünde yerin var abi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAYIRLISI  ALLAHTAN    LAKIN  BURASI  HALA  VE  DAİM  OLARAK  YUVANIZ  EVİNİZ  OLARAK  KALACAK...ÜRETİMİ  BIRAKTINIZ  DİYE  NEDEN  SİTEYE  VE  AİLMİZE  VEDA EDESİNİZKİ.....BİLGİ  KAYNAĞIMIZ OLARAK  YENİ  ÜRETİME  BASLAYAN YADA BİR  ÇİFTLE  HOBİYE BASLAYANLARA  YOL GÖSTERMİŞ  OLURSUNUZ  BEN KESİNLİKLE  BUNU VEDA  OLARAK  GÖRMÜYOR  KABUL ETMİYORUM  ACIKCASI.....BELKİ  İLERİDE  DAHA  BUYUK TESİSLE  ÜRETİME  DEVAM EDERSINIZ  TEMİNNİM BU  YOLDA...SAYGILAR

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:
HAYIRLISI  ALLAHTAN    LAKIN  BURASI  HALA  VE  DAİM  OLARAK  YUVANIZ  EVİNİZ  OLARAK  KALACAK...ÜRETİMİ  BIRAKTINIZ  DİYE  NEDEN  SİTEYE  VE  AİLMİZE  VEDA EDESİNİZKİ.....BİLGİ  KAYNAĞIMIZ OLARAK  YENİ  ÜRETİME  BASLAYAN YADA BİR  ÇİFTLE  HOBİYE BASLAYANLARA  YOL GÖSTERMİŞ  OLURSUNUZ  BEN KESİNLİKLE  BUNU VEDA  OLARAK  GÖRMÜYOR  KABUL ETMİYORUM  ACIKCASI.....BELKİ  İLERİDE  DAHA  BUYUK TESİSLE  ÜRETİME  DEVAM EDERSINIZ  TEMİNNİM BU  YOLDA...SAYGILAR
+1
hakkınızda hayırlısı inşallah..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
selamün aleyküm hilmi abi hakkımız helal olsun ne demek keşke dedim içimden pazar günü daha çok  yanında kalsaydım yazdıklarını okuyunca sanki bir daha karşılaşmayacakmışız gibi bir hal oldu bende seni çok seviyorum hilmi abi karamürsele yolum düşerse gelirim yanına her zaman bu site sana açıktır bizleri engin tecrübelerinden mahrum etme arada sırada gir bak allahın selamı rahmeti bereketi mağfireti üzerine olsun....... crying crying crying

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Helal olsun Hilmi Abi.Saygılarımla

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA KARDEŞ SEN SAĞOL BİZDEN YANA HELAL OLSUN VARSA SENDE HELAL ET  VELAKIN ÖYLE BİR YAZMIŞSINKI SANKI BUHAR OLUP UÇACAN ALLAH KORUSUN YADA BİZE ÖYLE YANSIDI HAYATIN SONU DEĞİL YINE MUHAKKAK GÖRÜŞÜRÜZ EN DOĞRU KARAR İNSANIN KENDİ KARARIDIR HAYIRLISI OLSUN YOLUN HEP AÇIK ARZULARIN HEP ŞELALE OLSUN SİTEMİZİ VE BİZLERİ ZAMAN BULDUKÇA ZİYARETE VE KATILIMLARA HER ZAMAN BEKLER BU TARAFADA AYRICA DAVETE GEREKYOK HER ZAMAN BEKLERİZ SENİ SEVEN SENİ TAKTIR EDEN  KEMAL AKBULUT SAYGILAR  SEVGİLER

İLETİYİ GÖNDERDİKTEN SONRA BAKTIMKI BAŞLIĞA ONU BİLE AYRI AYRI YAZMIŞSIN YAMAN ADAMSN SLM

gürhan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
GÜRHAN
Soyadı
KOÇAK
KARDEŞİM HİLMİ .ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.SİZDEN ALDIĞIM DAMIZLIKLARI GÖRDÜKCE HEP SENİ HATIRLIYACAM ALLAHA EMANET OLASIN HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM SAYGILAR.

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Abicim bırakmana inan ki çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun.  Bu camianın senin gibi insanlara ihtiyacı var. Üretim bitse de aramızdaki samimiyet her zaman sürecektir. Kendine iyi bak görüşmek üzere.

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Sevgili Hilmi , Kemal'in de dediği gibi yazdıklarını okuyan hakikaten buhar olup uçacaksın zannedecek Allah muhafaza..

Kuş sevdasında VEDA olmaz sevgili kardeşim..Olsa olsa sadece MOLA olur..Hepimiz zaman içerisinde şartlar gereği kısa molalar verdik veya vereceğiz,ama bu sevda hiç bitmedi bitmeyecek te...

Şundan adım kadar eminim ve bir o kadarda gönülden diliyorum ki,en kısa zamanda belki bir Gloster kanarya üreticisi,belki bir ötüm kanaryası veya finch üreticisi,belki de yeniden bıraktığın yerden devam bir muhabbet kuşu üreticisi olarak kuş sevdanı,aşkını büyüterek aramıza döneceksin..

Dediğin gibi,hiç yüz yüze görüşmedik ama kadim dost olduk,inşallah Allah yüz yüze görüşmeyi de nasib eder..

Seni en kısa zamanda üretici olarak tekrar aramızda görmek dileği ile,hakkında hayırlısı olsun değerli dostum..

Sevgi ve saygılarımla..

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Üretimi bırakmış olmanız bu siteden de uzaklaşmazı gerektirmez. Şayet bu şekilde olacaksa, bu demektir ki sizin dostum dediklerinizle olan bağınız yanlız kuşlardan kaynaklanıyormuş demektir.
Yani asıl dostunuz ismini saydıklarınız değil kuşlarınız olmuş olur.
Bu nedenle bu vedayı ben kabul etmiyor, hatta mantıklı dahi bulmuyorum.

Buna rağmen veda kaçınılmazsa yinede hakkmız varsa helal olsun.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
VARSA BİR HAKKIMIZ HELAL OLSUN OLSUN ABİ NEDEMEK.
İŞALLAH SENİN İÇİN HAYIRLISI BÖYLE OLSUN ABİ KENDİNE ÇOK İYİ BAK
SAĞLICAKLA KAL.

nuse14

Uzman Üyemiz
Orçun AST' Alıntı:
VARSA BİR HAKKIMIZ HELAL OLSUN OLSUN ABİ NEDEMEK.
İŞALLAH SENİN İÇİN HAYIRLISI BÖYLE OLSUN ABİ KENDİNE ÇOK İYİ BAK
SAĞLICAKLA KAL.