blackdevil41
Uzman Üyemiz
Değerli Arkadaşlarım Ağabeylerim Kardeşlerim bu gün itibariyle muhabbet kuşu üretimhanemi devrettim muhabbet kuşu üretimini bırakmış bulunuyorum.3yıl öncesi sitemizle tanıştım bir avuç kişiydik yıllar geçtikçe büyüdük büyüdük büyüdük paylaşımlardan değerli üreticilerden çok bilgiler öğrendim azmettim tecrübe kazandım hiçbirzaman kuşlarım için paradan kaçmadım hep en iyiysini yedirdim pazara çıktığımda en kaliteli taze sebzeleri aldım en kaliteli mama yem yedirmeye çalıştım onlarda bana karşılığını verdi. Şartlar nedeniyle ben muhabbet kuşu üretimini bırakamam onlarsız yapamam dediğim dostlarımdan ayrıldım.Selahattin baba Ahmet Salman Yavuz Alptekin Yılmaz Kurşun daha dün gibi dolu baba tesislerindeki hatıralar gözümün önünde Bayram kerdeşim Yahya bey Şahin usta Zeki mülayim Serdar sirkeci Yavuz Abi kemal abi Alpay abi sizinle hiç yüz yüze görüşmedik ama kadim dost olduk Rıdvan baba ilker, Sezgin.Haydar Emrah Ayhan Bilal Oğuz kardeşim adı aklıma gelmeyen değerli üretici arkadaşlar dostluğunuz ve desteğiniz için size minnetarım Allah sizin gibi güzel insanlarla tanışmayı bana nasip ettiği için şükürler olsun BENİM SİZDE BİR HAKKIM OLDUĞUNU SANMIYORUM LÜTFEN TÜM SİTE OLARAK HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAH SİZE BOL SORUNSUZ BEREKETLİ ÜRETİMLER NASİP ETSİN HOŞÇAKALIN