V E D A (HİLMİ AKYILDIZ)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kişiliğinle sohbetinle dostluğunla arkadaşlığınla mükemmel bir insansın Hilmi ustam. Herşey gönlünce dilediğince olur inşaallah. Yolum karamürsele düştükçe senide rahatsız etmeden dönmem.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ben sevmem vedaları sebepli yada sebepsiz ayrılışları....
Bir zerre hakkımız varsa sende Helal olsun.Senin de hakkın var bizde sen de Helal eyle...
Bu arada güzel abim biz hep burdayız bir telefon kadar yakınındayız sen zaten bunu biliyorsun.Bizim için kuş bahane dostluklar şahane....

E

elaziz2316

Guest
    Hakkınızdan hayırlısı. Öyle veda ettim bu iş bitti diye aklınızın ucundan bile geçmesin. Daha tenekede tavuk yiyemedik. Yolumuz düşerse rahatsız edeceğimizden emin olabilirsiniz.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Değerli dostlarım  şu iki gündür susmayan telefonlar yazdığınız mesajlar beni çok duygulandır.Duygu yüklü anlar yaşıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum hala sabah kalktığımda kuşlarımın beni beklediği koşuşturma devam edecekmiş gibi geliyor her nekadar kuş üretimi yapmasamda camiadan kopamayacağım birkez daha anladım. Yolu Karamürsele düşen tüm dostları beklerim benim sizin oralara yolum düşerse sizde beni bekleyin fırsat buldukça yapılan organizasyonlara katılmaya çalışacağım belki benimde bir tuzum olur. Sizlere tekrar teşekkürlerimi sunarım Allah gönlünüze göre versin bir verin bin alın inşşaalah Allah emanet olun selam ve dua ile.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Değerli dostlarım  şu iki gündür susmayan telefonlar yazdığınız mesajlar beni çok duygulandır.Duygu yüklü anlar yaşıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum hala sabah kalktığımda kuşlarımın beni beklediği koşuşturma devam edecekmiş gibi geliyor her nekadar kuş üretimi yapmasamda camiadan kopamayacağım birkez daha anladım. Yolu Karamürsele düşen tüm dostları beklerim benim sizin oralara yolum düşerse sizde beni bekleyin fırsat buldukça yapılan organizasyonlara katılmaya çalışacağım belki benimde bir tuzum olur. Sizlere tekrar teşekkürlerimi sunarım Allah gönlünüze göre versin bir verin bin alın inşşaalah Allah emanet olun selam ve dua ile.
evil_idea evil_idea BÜYÜK ADAMSIN BE ÜSTAAD  evil_idea evil_idea
İlk organizasyon bizde.Çiğ köfteye geliyomusun?