Vahşet (+18)

E

elaziz2316

Guest
    Hakikaten dediğin gibi. İnan tamamını seyredemedim. Domuzu hiç sevmem, ama ona bile bu davranışlar reva değil bence.  neeee

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Daha fazla izleyemedim. Bunları yapanlar insanlıktan çıkmış

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Eli yok ağzı yok, çok günah. Vicdanı yok kesinlikle. O buzağılardan ne istiyorsun ş...siz.
Bir yerde bir yazı okumuştum. Ateşine katlanabileceğiniz kadar günah işleyin diye. Bunların yatıcak kalkacak yerleri yok. yazarken bile ellerim titriyor.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mehmet abi anlamadığım şey şu.Buralar et kombinasımı ?Eğer öyleyse hayvanları neden yerden yere vurarak öldürüyorlar.Yavruları neden o şekilde katlediyorlar.Et kombinasında yavru neden öldürülsün.Canlı canlı yanlış tahmin etmiyorsam cinsel organ söküyorlar.Et kombinasına hayvanın cinsel organı neden sıyrılıp alınsın?

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
allah islah etsin ne diyelim ahirette yapışır bu hayvanlar bunları yapanların yakasına tam bir vahşet

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
yazacak şey bulamıyorum allah versin belalarını yaw hiçmi vicdan olmaz insanda ama insan değilki bunlar hayvan hiç değil adı yok bunların benzettiğin şeye hakaret olur

özcan gök

Takipçi Üyemiz
Adı
özcan
Soyadı
gök
Allah belanızı versin serefsiz köpekler bu yapılırmı ya onlarında bir canı var böle videoları paylaşmak lazımki güzelim Türkiye'm kurban bayramına eziyet diyenler neye nasıl eziyet görsünler.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
crazy crazy crazy crazy neeee neeee neeee neeee
ş.....sizler Allah belalarını versin insan değil bunlarrrrr.....

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
ALLAH ıslah etsin etmessede bela okumuyorum gene ALLAH  a havale ediyorum

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Sadece en başındaki ölüm kısmını gördüm ve gerisini izlemeye hem vicdanım hem aklım izin vermedi.Bu nasıl bir vahşet o hayvan her ne olursa olsun bu şekilde öldürülmemeli.Bunu yapanlar o hayvanlardan farklımı acaba.Hesabını nasıl verecekler çok merak ediyorum.Terbiyem izin verse söylenecek çok şey var ama olmuyor işte allah ıslah etsin...

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
HİÇ KİMSE ŞAŞIRMASIN NEDEN TUSUNAMİ OLUYOR NEDEN DEPREMLER OLUYOR. MÜSTEHAK SİZE.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
özcan gök' Alıntı:
Allah belanızı versin serefsiz köpekler bu yapılırmı ya onlarında bir canı var böle videoları paylaşmak lazımki güzelim Türkiye'm kurban bayramına eziyet diyenler neye nasıl eziyet görsünler.