Van da deprem !!!

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Vanda deprem olmuş 10 dk kadar önce Diyarbakır ıda şiddetli bi şekilde sarsmış ((( detaylı bilgiye sahip değilim ))) İnşallah can ve mal kaybı yoktur Allah tüm müslüman alemini korusunn...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
7.2 lerden bahsediliyor bir sürü artcı var 5.5 ile 6.9 arasında,  bir sürü bina çökmüş videolardan gördüğüm bir çok yer dümdüz olmuş İnşallah yanılıyorumdur ama çok ölü çıkar gibi. Allah yardımcıları olsun.
Kandilli 500-1000 arasında ölü var diyor.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Beş dakika önce Bitlisten Ahmet öndüle  telefonla ulaştım bitliste depremle ilgili bir sorun olmadığını söyledi
Ahmet arkadaşımıza Van ercisdeki Chad Çiçek arkadaşımızı sorduğumda
Bugün depremden sonra Cihadla görüştüğünü kendilerinde can ve mal kayıplarının olmadığını
ama yanlarındaki komşularının evlerinin yıkıldığını can kaybı olduğunu söylemiş ölenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
mevlam tüm milletimizi doğal afetlerden korusun.ölenlere rahmet eylesin.diğer vatandaşlarımıza ecir ve sabırlar versin.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
sanal alemde Allah korkusu olmayanlar çok pis fikirleriyle beni çok sinirlendirdi onları Allaha havale ediyorum van yeterli değilmiş bütün doğu ve güneydoğu böyle olmalıymış gibi sözler söyleyen Allah korkusu olmayanları bende Allah helak etsin diyorum ve peygamber efendimizin bi sözüyle cevap vermek istiyorum ....
Kardeşinin uğradığı felaketi sevinçle karşılama.! Allah onu rahmetiyle o felaketten kurtarır da seni derde uğratır...( Hz. Muhammed S.A.V )....

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Sevgili Kardeşimiz Allah'a şükür aldığım bilgilere göre iyiymiş. Bugun kendisine ulaşamadım lakin yakın ortak bir arkadaşımızdan durumunu öğrendim. Bilindiği üzere bugun Van-Ecişte deprem oldu. Cihad ın yaşadığı yer. Allah ona ve tüm Van halkına yardım etsin büyük geçmiş olsun.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Dün depremden hemen sonra kendisiyle görüştüm çok şükür kendisi ve ailesinde sıkıntı yok ama malesef komşuları akrabaları göçük altında kalanlar var  kendisine ve Deprezendelere çok büyük geçmiş olsun hayatını kaybenenlere ALLAH rahmet eylesin.   

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Başta Selahattin abi olmak üzere tüm muhabbetkuşuureticileri kardeşlerime İlginiz alakanız için çok teşekkürler ALLAH sizlerden razı olsun Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Dün ve bu sabah Cihad kardeşimle görüştüğümde kendisi ve ailesinin çok şükür bir sıkıntıları olmadığını ama komşu ve akrabalarının malesef göçük altında olduğunu söyledi.ALLAH yardımcımız olsun.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Tüm milletimizin ölenler adına başı sağolsun büyük geçmiş olsun. Allah acıları bir daha yaşatmasın.
Forumdaki dostlara da ayrıca geçmiş olsun.

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
allah rahmet etsin. ülkemiz çok çok büyük sınavdan geçiyor. allah o bölgede bulunanlara sabır versin.