VANODİN dezenfeksiyonu

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
dezenfekte için hangi ilaç'ı kullanmalıyım bu ilaç'ı tavsiye ettiler ama sizce hangisini kullanmalıyım birde dezenfekte yapmak için üretim haneyi haftalık mı aylık mı yapmalıyım...

saygılarımla

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Üretim haneyi ben 2 haftada bir kireçliyorum. kireç içine biraz sirke biraz vanodin katıyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dezenfektan olarak Vanodin veya İyosep kullanabilirsiniz. Sık temizlik yapmak her zaman en iyisidir

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
teşekkürler ilginiz için bir de kafesleri ve yuvalığın içini sildikten sonra durulamak lazım mı yoksa valodin'in veya iyosep'in zararı yok mu?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Üstadlar ne diyecek bilmiyorum ama, ben saf alkolü fıs fısla kullanıyorum. süngerle siliyorum. vanodin ağır kokuyor, yuvada kuş çekinebilir diye düşünüyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
gökay tatar' Alıntı:
teşekkürler ilginiz için bir de kafesleri ve yuvalığın içini sildikten sonra durulamak lazım mı yoksa valodin'in veya iyosep'in zararı yok mu?
Herhangi bir zararı yok. Ben direk kafeslerin içine fıs fısla sıkıyorum. Vanodin ve İyosep dediğimiz dezenfektanlar iyot içeriklidir herhangi bir zararı yok. Mehmet beyin dediği gibi kokusundan rahatsız olurlarmı bilmem ama benim kuşlarım herhangi bir  ters tepki göstermiyorlar

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İyi oldu kullandığınızı söylediğiniz, bende kullanacağım bundan sonra.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Gökay ben suluklarımı ,yemliklerimi ve mamalıkları haftada 1 kere 3 gün çamaşır suyunda bekletiyorum daha sonra vanodinli su ve tatlı suya daldırıp süzülmeleri için süzgeç gibi plastik kasalara koyuyorum vanodini ayrıyeten çok az olarak kuşlerıma vereceğim yeşilliği yıkarken kullanıyorum çok azda eğer su deposu kullanıyorsan su deposuna kullanabilirsin boş kafeslerine fısfıs olarak dezen amaçlı kullanabilirsin birde ayrıyetten kuştan kuşa el vurduğumuz zaman elimize fıs fıslan kullanabilirsin

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
iyiki bu konu açılmış bende kullanacağım bundan sonra