VE SALMAMIN SON HALİ

mts.42

Takipçi Üyemiz
Yaklaşık 3 hafta önce yaptırdığım salmamın dizaynını bügün itibari ile tamamladım,

Ek olarak arka tarafa iki adet yuvalık ve alt tarafa yem ve suluk için dışardan tel monte ettim.

Herkese selamlar

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
MAŞALLAH çok güzel ama ben mi yanlış düşünüyorum yuvadan atlayan yavrular için o kadar yükseklik sıkıntı değil mi?

mts.42

Takipçi Üyemiz
Aşağıda olursa salmada yabancı kuşlarda olacak yuvaya girer çıkarlar sıkıntı olur diye düşündüm üst köşelere yaptırdım.Bilmiyorum tecrübeli üreticilerimiz ne der bu duruma hoş geri dönüşüde yok artık ama olsun :)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Mehmet KOÇ..' Alıntı:
Aşağıda olursa salmada yabancı kuşlarda olacak yuvaya girer çıkarlar sıkıntı olur diye düşündüm üst köşelere yaptırdım.Bilmiyorum tecrübeli üreticilerimiz ne der bu duruma hoş geri dönüşüde yok artık ama olsun :)
Usta olmadı yuvalıkların alt tarafına bi' tahta at tepsi şeklinde olsun. Sopalar yakınında olduğu için uçmaya başladıklarında sopaya atlarlar yani naçizane bi' fikir. :)

Salma çok güzel olmuş hayırlısı olsun :)

mts.42

Takipçi Üyemiz
Allah razı olsun üstadlarım teşekkür ederim yumurtalar bi olsun hayırlısı ile yuvalıkların önüne güzel bi tünek yaparım inşallah selamlar

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
çok güzel olmuş elinize sağlık...galiba evin içinde o yüzden yem kabukları,kuş tüyleri v.s. evin içinin batmaması için kenarlara aynı kafes tülleri gibi koruyucu bir şey yaparsanız nasıl olur ? tül değilde farklı bir koruyucu yaparsanız eviniz de batmaz...başınız da ağrımaz :)